Huis Verkopen Tips: 11 Tips Om Jouw Huis Te Verkopen

In dit e-boek lees je onze huis verkopen tips. Met het e-boek "11 tips voor het verkopen van uw woning" verkoop je zorgvuldig voorbereid, sneller en voor de hoogst mogelijke prijs. Vul je gegevens in en download het e-boek (PDF) "11 tips voor het verkopen van uw woning". De PDF bevat direct bruikbare tips om ook jouw huis succesvol te verkopen.

 

5x op Rij Winnaar Beste Makelaar in de provincie Utrecht

Sinds Januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar site. Hoe kun je dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom verwijzen we jou graag door naar www.wieisdebestemakelaar.nl of Funda.nl. Deze twee sites zijn onafhankelijk en controleren iedere review.

WieIsDeBesteMakelaar.nl

WIDBM is een onafhankelijk en gecontroleerd platform waarop jij jouw makelaar kunt beoordelen. De beoordelingen zijn onafhankelijke en echt. Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,5 op WIDBM. Daarmee zijn we vijf jaar op rij gekozen tot de beste makelaar in de provincie Utrecht. 

Funda

Bovendien kunnen klanten sinds 2013 de makelaar beoordelen op Funda. Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,1 op Funda.

Verkopen? Dit is wat we voor u doen

De basis van onze werkwijze is "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt". We zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn, realistisch advies geven en niet alleen zakelijk maar vooral ook persoonlijk met je samenwerken.

Bovendien denken we te mogen zeggen dat we creatief en vooruitstrevend zijn. We gebruiken niet alleen Funda, maar ook websites als Jaap, Huislijn, Huizenzoeker, Huizenvinder, Google, YouTube, Twitter, Instagram en Facebook om jouw huis te verkopen. Met resultaat. Bekijk op deze pagina de resultaten die we voor je boeken. We helpen je graag jouw huis te verkopen. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Hartelijk dank voor jouw tijd en interesse in Drenth

We hopen dat je op deze pagina voldoende informatie heeft gevonden om je te helpen een keuze te maken voor een makelaar.Heb je nog vragen, bel ons dan op 033 465 2602 of vul het contactformulier in.


Review

review Mevrouw De Boo - Sibeliusstraat 9