Drenth helpt je de juiste keuzes te maken, de aankoopmakelaar helpt je met de van huis te kopen, tegen de juiste prijs zonder gezeur achteraf.

Plan een gratis kennismaking Vraag de prijzen op

 
Vind het huis van je dromen
 
Krijg de juiste begeleiding
 
Geniet van je droomhuis

Je woning aankopen met Drenth Makelaars

Inschakelen aankoopmakelaar levert je geld op

Het inschakelen van de ervaren aankoopmakelaars van Drenth levert je diverse voordelen op. 

  • Je bent vroegtijdig op de hoogte van woningen die te koop komen en aan jouw voorkeuren voldoen. 
  • We gaan met je mee naar bezichtigingen
  • We letten op de locatie van de woning, de omgeving, of de woning bouwtechnisch in orde is.
  • We letten op milieu- en technische aspecten van de woning
  • We maken een inschatting hoe gewild de woning is.

Aan de hand van al deze factoren, en in nauw overleg met jou, bepalen we wat de juiste onderhandelingsstrategie is. Zo komen we tot een strategie voor de onderhandeling waarmee we, na jouw goedkeuring, in onderhandeling treden.

Zoals de verkopende partij een makelaar heeft die het beste resultaat wil voor de verkoper, heb jij een aankoopmakelaar van Drenth. Zodat je erop kunt rekenen dat we de aankoopvoorwaarden optimaal voor je uitonderhandelen. Wij nemen de koopakte uitgebreid door en zorgen voor correcte eigendomsoverdracht bij de notaris.

We inspecteren de woning voor de overdacht om te controleren of de afspraken zijn nagekomen. We controleren de nota en akte van afrekening. We zijn bij de overdacht aanwezig en we blijven ook na de overdracht voor je beschikbaar met raad en daad. 

De kosten van een Drenth Aankoopmakelaar

Een Drenth aankoopmakelaar werkt op basis van een vast bedrag. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 

Een Drenth Aankoopmakelaar in schakelen? Bel 033 465 2602 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking met Sander, Manuel of Tom.

Wat is het verschil tussen een (verkoop)makelaar en een aankoopmakelaar?

Het verschil tussen een makelaar en een aankoopmakelaar?

  • Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis.
  • Een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis.

Op het eerste gezicht lijkt dat volkomen logisch en niets bijzonders. Stel, je wilt een huis kopen. In de meeste gevallen krijg je dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet jouw belang, maar dat van de verkoper. 

Dit betekent in simpele taal dat de makelaar belang heeft bij een zo hoog mogelijke prijs voor de woning.

Dat is compleet anders met een Drenth Aankoopmakelaar. Drenth Aankoopmakelaars werkt met een beloning die deels gebaseerd is op het verschil tussen vraagprijs van de verkoper, en de prijs waarvoor je het huis uiteindelijk koopt. Zo bent je er zeker van dat we voor jou het onderste uit de kan halen.  

Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf dubbel terug. Je schakelt met een aankoopmakelaar van Drenth een ervaren en gedegen onderhandelaar in. Die bovendien met jou de woning bekijkt, technische kennis heeft en je begeleidt met alle papieren rompslomp. 

Met een Drenth Aankoopmakelaar heb je eigenlijk alle kennis en ervaring in huis om je later nooit achter de oren te hoeven krabben. Een Drenth Aankoopmakelaar in schakelen? Bel 033 465 2602 en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met Sander, Manuel of Tom.

Plan een gratis kennismaking

Wat zijn jullie resultaten?

Drenth Makelaar Amersfoort

Ons plan van aanpak voor jouw woning aankoop

1. Plan een kennismaking

Kunnen wij je helpen met de aankoop of de verkoop van je woning? Gebruik onderstaand knop om gelijk je gegevens achter laten.

2. Samen maken we een plan op maat

We leggen precies uit welke stappen we samen doorlopen voor de juiste aan-of verkoop. Met ons vaste werkwijze is het altijd duidelijk en weet je heel goed waar je aan toe bent.

3. Geniet van het resultaat

Door onze duidelijke aanpak geniet jij vooral van het resultaat. De verkoop of aankoop die je graag wilt zonder alle stress.

Plan een gratis kennismaking

Reviews van anderen

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod