De wijken in Amersfoort - Wonen In Amersfoort

De stad en gemeente Amersfoort ligt centraal in Nederland, in de provincie Utrecht. De gemeente Amersfoort telt circa 155.000 inwoners, die Amersfoorters worden genoemd. Geboren en getogen Amersfoorters worden "Keientrekkers" genoemd.

Amersfoort is een schitterende stad met prachtige wijken waarin Drenth Makelaars al vele jaren, met veel plezier en succes, actief is. Amersfoort kent de voordelen van de "grote stad", maar niet de nadelen. Het centrum is compact, authentiek en gezellig. En vanwege de centrale ligging van Amersfoort bent u, snel op iedere plaats in Nederland. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren diverse succesvolle evenementen in het leven geroepen, waardoor er vrijwel ieder weekend "iets" te doen is.

We vertellen je graag meer over iedere wijk, en houden je bovendien op de hoogte van de woningmarkt ieder kwartaal met ons "WoningWijkRapport". En natuurlijk vind je per wijk het woningaanbod.Vraag een Woning Wijk Rapport aan

Selecteer hieronder over welke wijk in Amersfoort je meer wilt weten, door op de naam van de wijk te klikken.

Bergkwartier

 

Binnenstad/Centrum 

 

De Koppel

 

De Kruiskamp

 

Dorrestein

 

Hoogland 

 

Hooglanderveen

 

Kattenbroek

 

Leusderkwartier

 

Liendert

Nieuwland

 

Randenbroek 

 

Rustenburg 

 

Schothorst

 

Schuilenburg

 

Soesterkwartier

 

Vathorst

 

Vermeerkwartier

 

Zielhorst 

Sinds 2020 is Drenth Makelaars ook actief in Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen en Soest. Wil je op de hoogte blijven van de woningmarkt in deze plaatsen? Klik dan hieronder op de woonplaats:

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod