Bent u een projectontwikkelaar, aannemer of institutioneel belegger? En zoekt u een ervaren makelaar in Amersfoort met een uitstekend lokaal netwerk? Drenth makelaars biedt de kwaliteit en continuïteit die u zoekt.

Waarom Drenth

Wilt u woningen uitponden? Of zoekt u een Amersfoortse makelaar voor de verkoop van woningen of appartementen van een nieuwbouwproject? We weten waar we over praten. We kennen de lokale markt. We hebben een uitgebreid netwerk van kopers. Daarom maken uiteenlopende professionele partijen al jarenlang gebruik van de diensten van Drenth makelaars. Voor een prijsadvies, verkoop en projectbegeleiding.

Wat u kunt verwachten

Kwaliteit staat voorop. We zijn een NVM-makelaar en we zijn goed gecertificeerd. Elke medewerker die u spreekt is op de hoogte van alle opdrachten. U kunt ons makkelijk bereiken. Ook in de avonden en in het weekend. Als u voor Drenth kiest, kiest u voor een stabiel makelaarskantoor met een no-nonsense aanpak. Doorpakken, dat doen we graag. Deze werkwijze heeft ons al vijf keer de publieksprijs opgeleverd van ‘beste makelaar in de provincie Utrecht’.

Meer weten over wat voor u kunnen betekenen? Bel Sander van Dronkelaar (directeur, RM/RT) op 06-27044777 of mail naar sander@drenthmakelaars.nl.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod