Makelaar Leusden | Je huis aan- of verkopen in de omgeving Leusden

Is het een stad of een dorp? Met bijna 30.000 inwoners heeft Leusden alle voorzieningen van een stad, maar de gemoedelijkheid van een dorp. Er zijn heel wat wijken en buurten te tellen. Elk met zijn eigen uitstraling en sfeer. Het begon allemaal in 1969 met een samenvoeging van de gemeenten Leusden, Achterveld en Stoutenburg.

Nog altijd is Leusden een groen, kindvriendelijk dorp met prima voorzieningen en een goede bereikbaarheid (A28 en A1). Rondom Leusden een en al natuur, met het Valleikanaal, de Utrechtse Heuvelrug en de Leusderheide. Niet voor niets wordt Leusden wel fietsgemeente genoemd. Rustig en toch midden in het land.

Ook in Leusden heeft de gemeente niet stilgezeten en zijn in de loop der jaren nieuwbouwprojecten verrezen. Zoals Tabaksteeg aan de rand van Leusden: een unieke wijk met een landelijke, dorpse sfeer. Circa 950 woningen, van appartementen tot vrijstaande villa’s, een wijkwinkelcentrum en een multifunctionele accommodatie, met onder meer scholen, een bibliotheek, sportschool én horeca.

Midden in het dorp, aan ’t Erf, komt het Huis van Leusden. Daarin is ruimte voor het gemeentehuis, kantoren voor maatschappelijke organisaties, zorgwoningen én luxe appartementen. Het is een heerlijke plek om te wonen. Met alles wat Leusden te bieden heeft om de hoek. 

Wilt u een huis kopen in Leusden? Nodig Drenth Makelaars in Leusden uit voor een gesprek!
Bekijk de woningen te koop in Leusden.

De Verborgen Tuinen is de naam voor een aantal unieke appartementen met een privé tuin en een gezamenlijke tuin. Statige architectuur in een groene omlijsting. Dit nieuwe knusse wijkje ontstaat aan de rand van Leusden-Zuid. 

Aan de Speelkamp zijn 16 appartementen en bungalows gebouwd. En ook in hartje Leusden zijn succesvolle projecten van start gegaan, zoals de Brinkhof: 26 koopwoningen grenzend aan de Biezenkamp.

En voor wie het liever in de oude vertrouwde buurten zoekt: wij informeren u graag over de bestaande wijken en wat die zoal te bieden hebben.

Uw woning in Leusden verkopen? 

Drenth Makelaars is graag actief als uw makelaar in Leusden. We verkopen in Leusden met een hogere opbrengst en sneller, dan als u zonder Drenth Makelaars verkoopt. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor een gratis waardebepaling

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod