Huis verkopen Amersfoort e.o.

Hoe wij de beste prijs krijgen voor uw woning 

Zodra wij uw woning in verkoop krijgen, starten wij in de eerste week een optimale promotiecampagne, hierdoor wordt al in de eerste week het maximale aantal mogelijke kopers bereikt.

Wij treden in overleg met verkoper inzake de voorkeursdagen voor de bezichtigingen, plannen dan in de tweede week zoveel mogelijk de bezichtigingen in. Deze bezichtigingen zijn georganiseerd (het is dus geen open huis).

We nemen voor iedere kijker ruim de tijd en leiden ze op een enthousiaste wijze rond in uw woning. Ervaring heeft ons geleerd dat deze opzet de meest ideale is voor zowel kijker als u, de verkoper.

Voor u als verkoper biedt deze manier van bezichtigen als groot voordeel dat u slechts één à twee dagen uw huis spic en span hoef te maken. 

Nadat alle bezichtigingen hebben plaats gevonden, evalueren wij de serieuze belangstelling van de bezoekers, deze kan variëren van geen / matig / veel. 

Vervolgens gaan we over tot de volgende actie(s):

A. Bij geen belangstelling:

  • wij gaan op zoek naar nieuwe geïnteresseerden

B. Bij matige belangstelling:

  • inventariseren wij de aan- en/of opmerkingen en starten mogelijke onderhandelingen

C. Bij veel belangstelling:

  • nodigen wij de geïnteresseerden uit een éénmalig eindbod te doen

Deze opzet is eenvoudig en tegelijker tijd realiseren wij een maximale vraag naar uw woning met als logisch gevolg een hogere opbrengst voor uw woning (vraag en aanbod bepaalt de prijs).

Op deze wijze bereikt Drenth Makelaars, in tegenstelling tot veel collega-makelaars, voor u als verkoper de beste mogelijke DEAL binnen een redelijke termijn.

Bel ons op 033 - 465 2602, bereken hier online de waarde van uw woning (schatting) of vraag hieronder uw gratis waardebepaling aan: