Makelaar Vathorst - Een huis (ver)kopen in Amersfoort Vathorst

Makelaar Vathorst - Een huis (ver)kopen in Amersfoort Vathorst

Vathorst, de jongste wijk van Amersfoort, is gebouwd als Vinex-locatie. In 2001 hebben de weilanden van Hooglanderveen plaatsgemaakt voor 11.000 woningen. Ondanks de Nieuwbouw proef je hier nog de landelijke sfeer van Hooglanderveen, doordat oude weggetjes, boerderijen en oude bomen behouden zijn gebleven. Huizen vind je hier in alle Soorten en maten, en mensen dus ook!

Wilt u een huis kopen in Amersfoort Vathorst? 
Bekijk de woningen te koop in Vathorst (Amersfoort)

Wonen in Vathorst kan in alle prijsklassen. In ieder geval krijg je veel waar voor je geld. De Laak, De Velden en De Bron zijn de belangrijkste woongebieden. Het thema van de wijk, ‘een wereld van verschil’, uit zich in een grote diversiteit aan woningen, zowel huur als koop. Van startersappartementen tot vrijstaande villa's, met en tuin of aan één van de vele watertjes; iedereen kan hier zijn plekje vinden. De veelal onder architectuur gebouwde woningen geven de wijk sfeer en uitstraling. 

Vathorst heeft zich in hoog tempo ontwikkeld tot een prettige, compleet zelfvoorzienende wijk. Met een ruime keus uit scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen, winkels, restaurants, en zelfs een eigen dancefestival. Langs de A1 ligt het bedrijventerrein met o.a. IKEA. Een kantorenpark aan de rand van de wijk is in ontwikkeling. Ook wordt het aantal winkels nog flink uitgebreid.

Uniek aan Vathorst is de gunstige ligging, tegen het buitengebied met rust en natuur, maar ook grenzend aan de A1/A28 dus uitstekend bereikbaar. Een extra pre is natuurlijk het eigen NS-station Vathorst met prima verbindingen richting Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Amsterdam en Zwolle.

De wijk is ruim opgezet met parken, plantsoenen, speeltuinen en een kinderboerderij. De naastgelegen polder Arkemheen biedt volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Iets buiten de wijk ligt recreatiepark ’t Overbos, met een camping en een natuurbad. En met een kwartiertje rijden sta je op de Veluwe! Kortom, wonen in Vathorst betekent sfeervolle nieuwbouw met veel wooncomfort en voorzieningen, en overal natuur op loopafstand.  

Uw woning in Amersfoort Vathorst verkopen? 

Drenth Makelaars is graag actief als uw makelaar in Vathorst. We verkopen in Vathorst met een hogere opbrengst en sneller, dan als u zonder Drenth Makelaars verkoopt. Klik hier voor meer informatie.

Een huis kopen in Amersfoort Vathorst? 

Momenteel zijn woningen in Vathorst erg gewild. Het aanbod in Vathorst is daardoor beperkt. U kunt in ons woningaanbod kijken en uw zoekopdracht opslaan, om als eerste op de hoogte te zijn van nieuw aanbod in Vathorst. Neem contact op of bel .033 - 465 2602

Klik hier voor een gratis waardebepaling

 

Vraag een Woning Wijk Rapport aan

Het rapport geeft een overzicht van de ontwikkeling in jouw wijk en wordt ieder kwartaal bijgewerkt. Je leest hoeveel woningen er verkocht zijn in jouw wijk, de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, prijs per m2 en hoelang het duurt om een woning in jouw wijk te verkopen. Bovendien kun je jouw wijk eenvoudig vergelijken met andere wijken in Amersfoort. Je kunt het nieuwe WoningWijkRapport voor jouw wijk nu eenvoudig en gratis per e-mail ontvangen.

Vraag een Woning Wijk Rapport aan

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod