Referenties

Sinds Januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar site. Hoe kun je dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom verwijzen we jou graag door naar MTMO, deze website verzamelt onze reviews op www.wieisdebestemakelaar.nl en Funda.nl en toont ze overzichtelijk voor je op één site. Al deze sites zijn onafhankelijk en controleren alle reviews op echtheid.

Sinds 2011 hebben we meer dan 1.100 woningen aan- en verkocht en hebben jullie Drenth Makelaars meer dan 700x beoordeeld!

WieIsDeBesteMakelaar.nl

WIDBM is een onafhankelijk en gecontroleerd platform waarop je jouw makelaar kunt beoordelen. De beoordelingen zijn dus onafhankelijk en echt.  Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,6 op WIDBM. Daarmee zijn we winnaar (5x) van de titel "beste makelaar in de provincie Utrecht" en draaien we mee in de absolute top in Nederland. Klik hier om de reviews te bekijken.

Funda

Bovendien kunnen klanten sinds 2013 de makelaar beoordelen op Funda. Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,2 op Funda.

Wat we voor jou doen als je wilt verkopen?

De basis van onze werkwijze is "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt". We zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn, je realistisch advies geven en niet alleen zakelijk maar vooral ook persoonlijk met je samenwerken.

Bovendien zijn we creatief en vooruitstrevend. We gebruiken niet alleen Funda, maar ook websites als Jaap, Huislijn, Huizenzoeker, Huizenvinder, Google, YouTube, Twitter, Instagram, TikTok en Facebook om jouw huis te verkopen. Met resultaat. Bekijk op deze pagina de resultaten die we voor je boeken. We helpen je graag jouw huis te verkopen. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Wil je een huis gaan kopen?

Ook voor het kopen van een huis kun je Drenth inschakelen. Bekijk op deze pagina de resultaten die we voor je behalen als je een huis met Drenth koopt. Door een Drenth Makelaar in te schakelen bij aankoop, betaal je eenvoudigweg minder voor hetzelfde huis. Als je een huis gaat kopen, helpen we je graag de beste deal te maken, zonder gezeur achteraf. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Hartelijk dank voor jouw tijd en interesse in Drenth

We hopen dat je op deze pagina voldoende informatie hebt gevonden om je te helpen een keuze te maken voor een makelaar. Als dat zo is, super! Heb je nog vragen, of staat jouw keuze vast, bel ons dan op 033 465 2602 of vul het contactformulier in.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod