Referenties

Sinds Januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar site. Hoe kunt u dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom verwijzen we u graag door naar MTMO, deze website verzamelt onze reviews op www.wieisdebestemakelaar.nl en Funda.nl en toont ze overzichtelijk voor u op één site. Al deze sites zijn onafhankelijk en controleren alle reviews op echtheid.

Sinds 2011 hebben we meer dan 1.100 woningen aan- en verkocht en heeft u Drenth Makelaars meer dan 700x beoordeeld!

WieIsDeBesteMakelaar.nl

WIDBM is een onafhankelijk en gecontroleerd platform waarop u uw makelaar kunt beoordelen. De beoordelingen zijn dus onafhankelijke en echt.  Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,7 op WIDBM. Daarmee zijn we 5x op rij gekozen tot de beste makelaar in de provincie Utrecht. Klik hier om de reviews te bekijken.

Funda

Bovendien kunnen klanten sinds 2013 de makelaar beoordelen op Funda. Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,1 op Funda.

Wat we voor u doen als u wilt verkopen?

De basis van onze werkwijze is "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt". We zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn, u realistisch advies geven en niet alleen zakelijk maar vooral ook persoonlijk met u samenwerken.

Bovendien denken we te mogen zeggen dat we creatief en vooruitstrevend zijn. We gebruiken niet alleen Funda, maar ook websites als Jaap, Huislijn, Huizenzoeker, Huizenvinder, Google, YouTube, Twitter, Instagram en Facebook om uw huis te verkopen. Met resultaat. Bekijk op deze pagina de resultaten die we voor u boeken. We helpen u graag uw huis te verkopen. Wilt u meer weten? Klik dan hier.

Wilt u een huis gaan kopen?

Ook voor het kopen van een huis kunt u Drenth inschakelen. Bekijk op deze pagina de resultaten die we voor u behalen als u een huis met Drenth koopt. Door een Drenth Makelaar in te schakelen bij aankoop, betaalt u eenvoudigweg minder voor hetzelfde huis. Als u een huis gaat kopen, helpen we u graag de beste deal te maken, zonder gezeur achteraf. Wilt u meer weten? Klik dan hier.

Hartelijk dank voor uw tijd en interesse in Drenth

We hopen dat u op deze pagina voldoende informatie heeft gevonden om u te helpen een keuze te maken voor een makelaar. Als dat zo is, super! Heeft u nog vragen, of staat uw keuze vast, bel ons dan op 033 465 2602 of vul het contactformulier in.