Uw Aankoopmakelaar in Amersfoort en omstreken

Een aankoopmakelaar helpt u het juiste huis te kopen, voor de juiste prijs en zonder gezeur achteraf. En dat lijkt eenvoudiger dan het is. Prijzen voor woningen die op het eerste gezicht vrijwel identiek lijken, variëren soms sterk. Bovendien zijn er veel kopers op de markt en is er relatief weinig aanbod. Waardoor u soms achter het net vist.

Wilt u de zekerheid dat u de juiste prijs betaalt en vroegtijdig op de hoogte bent van nieuw aanbod in de wijk(en) waar u zoekt, dan kan Drenth Makelaars u daarbij helpen.

Wat doet een goede Amersfoortse aankoopmakelaar?

Vanaf ons eerste contact zet een Drenth Aankoopmakelaar zich voor u in om voor u de beste deal te realiseren: uw droomhuis in de regio Amersfoort, voor de best mogelijke prijs.

We brengen samen in kaart wat uw voorkeuren zijn. In welke wijk u zoekt, het type woning en in welke prijsklasse. Vervolgens plaatsen we dit in het NVM-uitwisselingssysteem.  

Inschakelen aankoopmakelaar levert u geld op

Het inschakelen van de ervaren aankoopmakelaars van Drenth, meeste aankopen in 2017 in de regio Amersfoort, levert u diverse voordelen op.

  • U bent vroegtijdig op de hoogte van woningen die te koop komen en aan uw voorkeuren voldoen.
  • We gaan met u mee naar bezichtigingen
  • We letten op de locatie van de woning, de omgeving, of de woning bouwtechnisch in orde is.
  • We letten op milieu- en technische aspecten van de woning
  • We maken een inschatting hoe gewild de woning is.

Aan de hand van al deze factoren, en in nauw overleg met u, bepalen we wat de juiste onderhandelingsstrategie is. Zo komen we tot een strategie voor de onderhandeling waarmee we, na uw goedkeuring, in onderhandeling treden.

Zoals de verkopende partij een makelaar heeft die het beste resultaat wil voor de verkoper, heeft u een aankoopmakelaar van Drenth. Zodat u erop kunt rekenen dat we de aankoopvoorwaarden optimaal voor u uitonderhandelen. Wij nemen de koopakte uitgebreid door en zorgen voor correcte eigendomsoverdracht bij de notaris.

We inspecteren de woning voor de overdacht om te controleren of de afspraken zijn nagekomen. We controleren de nota en akte van afrekening. We zijn bij de overdacht aanwezig en we blijven ook na de overdracht voor u beschikbaar met raad en daad. 

De kosten van een Drenth Aankoopmakelaar

Een Drenth aankoopmakelaar werkt op basis van een vast bedrag. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. 

Uw Drenth Aankoopmakelaar in schakelen? Bel 033 465 2602 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking met Sander of Manuel.

 

Wat is het verschil tussen een (verkoop)makelaar en een aankoopmakelaar?

Het verschil tussen een makelaar en een aankoopmakelaar?

  • Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis.
  • Een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis.

Op het eerste gezicht lijkt dat volkomen logisch en niets bijzonders. Stel, u wilt een huis kopen. In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar dat van de verkoper. 

Dit betekent in simpele taal dat de makelaar belang heeft bij een zo hoog mogelijke prijs voor de woning.

Dat is compleet anders met een Drenth Aankoopmakelaar. Drenth Aankoopmakelaars werkt met een beloning die deels gebaseerd is op het verschil tussen vraagprijs van de verkoper, en de prijs waarvoor u het huis uiteindelijk koopt. Zo bent u er zeker van dat we voor u het onderste uit de kan halen.  

Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf dubbel terug. U schakelt met een aankoopmakelaar van Drenth een ervaren en gedegen onderhandelaar in. Die bovendien met u de woning bekijkt, technische kennis heeft en u begeleidt met alle papieren rompslomp. 

Met een Drenth Aankoopmakelaar heeft u eigenlijk alle kennis en ervaring in huis om u later nooit achter de oren te hoeven krabben. Uw Drenth Aankoopmakelaar in schakelen? Bel 033 465 2602 en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met Sander of Manuel.

Wat zijn jullie resultaten?

Resultaten Drenth Bij Aankoop