Huis verkopen Amersfoort e.o.

 

Neem contact met mij op

Drenth helpt je de juiste keuzes te maken. Kies niet voor de makelaar met de laagste courtage, of de makelaar die de hoogste vraagprijs adviseert. Kies voor de makelaar die jouw visie op de woningmarkt deelt. De makelaar die begrijpt dat je niet alleen je woning gaat verkopen, maar ook een andere woning nodig hebt. In een prettige, professionele samenwerking, met korte lijntjes en zonder slapeloze nachten.

De professionals van Drenth Makelaars voelen wat er speelt en staan je met raad en daad bij. Zodat je met een gerust hart de woningmarkt op kunt gaan. We've got your back.

Op dit moment kun je ervoor kiezen jouw woning zelf te verkopen. Of dat de beste keuze is, hangt van de situatie af. De ervaring leert, dat je jezelf meestal tekort doet als je één van deze drie keuzes maakt: 

  1. Je verkoopt zelf
  2. Je kiest voor de makelaar met de laagste courtage
  3. Je kiest voor de makelaar die de hoogste vraagprijs adviseert

Als je jouw keuze op basis van bovenstaande drie criteria maakt, levert dat vaak niet het gewenste resultaat op. Er missen belangrijke onderdelen: 

  • Wat te doen voor een nieuwe woning? Essentieel onderdeel van de strategie in de huidige markt.
  • Hoe is de samenwerking met de makelaar? Essentieel voor een soepel verloop.

Kijk daarom naar de kwaliteit van de makelaars. Bijvoorbeeld door naar de resultaten van de makelaars te kijken. In de regio Amersfoort is Drenth Makelaars de makelaar die het beste resultaat voor jou boekt. Daarom concurreert Drenth Makelaars niet op courtage, maar op kwaliteit. 

Het is eenvoudig honderden euro's te besparen op de courtage van een makelaar. Maar als jijzelf, of de makelaar vervolgens veel geld op tafel laat liggen bij de verkoop van jouw woning, of je komt zonder woning te zitten door de verkeerde aanpak, dan levert dat slapeloze nachten op. 

De beste makelaar is de makelaar die rekening houdt met jouw wensen en op basis van jouw wensen de juiste strategie bepaalt. 

Neem contact met mij op

 

Wil je meer weten over de wijken in Amersfoort?

We vertellen je graag meer over iedere wijk, en houden je bovendien op de hoogte van de woningmarkt binnen iedere wijk met het "WoningWijkRapport" dat iedere 3 maanden verschijnt. En natuurlijk vind je per wijk het woningaanbod.

Selecteer hieronder over welke wijk in Amersfoort je meer wilt weten, door op de naam van de wijk te klikken.

Bergkwartier

Binnenstad/Centrum 

De Koppel

De Kruiskamp

Dorrestein

Hoogland 

Hooglanderveen

Kattenbroek

Leusderkwartier
Liendert

Nieuwland

Randenbroek 

Rustenburg 

Schothorst

Schuilenburg

Soesterkwartier
Vathorst
Vermeerkwartier
Zielhorst 

Drenth Makelaars - Makelaar Amersfoort