Unieke persoonlijke aanpak
 
Zorgeloos proces
 
Goed resultaat

Je woning verkopen met Drenth Makelaars

Ben je van plan je huis te verkopen? En overweeg je daar een makelaar voor in te schakelen? Heel verstandig. Daarmee heb je namelijk de grootste kans op een goed resultaat én een zorgeloos proces. We vertellen graag waar je op moet letten bij de keuze voor een makelaar. 

Laagste courtage

Het is eenvoudig om honderden euro's te besparen op de courtage van een makelaar. Maar, om gelijk duidelijk te zijn: Drenth Makelaars concurreert niet op courtage, maar op kwaliteit. En dat wordt goed gewaardeerd, getuige onze beoordelingen.

Hoogste vraagprijs

Kiezen voor de makelaar die de hoogste vraagprijs adviseert. Klinkt logisch. Maar de beste verkoopstrategie is meer dan de hoogste vraagprijs hanteren. Denk aan extra inspanningen voor een nieuwe woning. Of hoe de makelaar met je samenwerkt en communiceert. Dit zijn essentiële factoren voor hoe jij straks terugkijkt op de woningverkoop. 

Hoe werkt Drenth?

Zoals gezegd: kwaliteit staat voorop. We zijn een NVM-makelaar en we zijn goed gecertificeerd. Elke medewerker die je spreekt is op de hoogte van alle opdrachten. Je kunt ons makkelijk bereiken. Ook in de avonden en in het weekend. Als je voor Drenth kiest, kies je voor een makelaar die verder kijkt dan de laagste courtage en de hoogste vraagprijs. Deze werkwijze heeft ons al vijf keer de publieksprijs opgeleverd van ‘beste makelaar in de provincie Utrecht’. 

Wat levert dat op?

We gaan volop voor persoonlijke begeleiding en een goed resultaat. Onze aanpak geeft opdrachtgevers minder stress en meer plezier. Met Drenth ga je met een gerust hart de hectische woningmarkt op. Dus zoek je een enthousiaste en transparante makelaar die graag doorpakt?

Plan een gratis kennismaking Vraag de prijzen op

Ons plan van aanpak voor jouw woning

1. Plan een kennismaking

Kunnen wij je helpen met de aankoop of de verkoop van je woning? Gebruik onderstaand knop om gelijk je gegevens achter laten.

2. Samen maken we een plan op maat

We leggen precies uit welke stappen we samen doorlopen voor de juiste aan-of verkoop. Met ons vaste werkwijze is het altijd duidelijk en weet je heel goed waar je aan toe bent.

3. Geniet van het resultaat

Door onze duidelijke aanpak geniet jij vooral van het resultaat. De verkoop of aankoop die je graag wilt zonder alle stress.

Plan een gratis kennismaking

Prijzen voor het verkopen van je woning

Wil je weten wat de kosten zijn voor het verkopen van je woning? Vraag de prijzen op en ontvang binnen 24 uur (werkdagen) een prijs op maat voor jouw woning.

Daarmee weet je precies wat we doen en welke kosten eraan verbonden zijn.

Vraag de prijzen op

Reviews van anderen

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod