Huis verkopen Amersfoort e.o.

 

Neem contact met mij op

Ben je van plan je huis te verkopen? En overweeg je daar een makelaar voor in te schakelen? Heel verstandig. Daarmee heb je namelijk de grootste kans op een goed resultaat én een zorgeloos proces. We vertellen graag waar je op moet letten bij de keuze voor een makelaar. 

Laagste courtage

Het is eenvoudig om honderden euro's te besparen op de courtage van een makelaar. Maar, om gelijk duidelijk te zijn: Drenth Makelaars concurreert niet op courtage, maar op kwaliteit. En dat wordt goed gewaardeerd, getuige onze beoordelingen.

Hoogste vraagprijs

Kiezen voor de makelaar die de hoogste vraagprijs adviseert. Klinkt logisch. Maar de beste verkoopstrategie is meer dan de hoogste vraagprijs hanteren. Denk aan extra inspanningen voor een nieuwe woning. Of hoe de makelaar met je samenwerkt en communiceert. Dit zijn essentiële factoren voor hoe jij straks terugkijkt op de woningverkoop. 

Hoe werkt Drenth?

Zoals gezegd: kwaliteit staat voorop. We zijn een NVM-makelaar en we zijn goed gecertificeerd. Elke medewerker die je spreekt is op de hoogte van alle opdrachten. Je kunt ons makkelijk bereiken. Ook in de avonden en in het weekend. Als je voor Drenth kiest, kies je voor een makelaar die verder kijkt dan de laagste courtage en de hoogste vraagprijs. Deze werkwijze heeft ons al vijf keer de publieksprijs opgeleverd van ‘beste makelaar in de provincie Utrecht’. 

Wat levert dat op?

We gaan volop voor persoonlijke begeleiding en een goed resultaat. Onze aanpak geeft opdrachtgevers minder stress en meer plezier. Met Drenth ga je met een gerust hart de hectische woningmarkt op. Dus zoek je een enthousiaste en transparante makelaar die graag doorpakt?

Neem dan snel contact op

 

Wil je meer weten over de wijken in Amersfoort?

We vertellen je graag meer over iedere wijk, en houden je bovendien op de hoogte van de woningmarkt binnen iedere wijk met het "WoningWijkRapport" dat iedere 3 maanden verschijnt. En natuurlijk vind je per wijk het woningaanbod.

Selecteer hieronder over welke wijk in Amersfoort je meer wilt weten, door op de naam van de wijk te klikken.

Bergkwartier

Binnenstad/Centrum 

De Koppel

De Kruiskamp

Dorrestein

Hoogland 

Hooglanderveen

Kattenbroek

Leusderkwartier
Liendert

Nieuwland

Randenbroek 

Rustenburg 

Schothorst

Schuilenburg

Soesterkwartier
Vathorst
Vermeerkwartier
Zielhorst 

Drenth Makelaars - Makelaar Amersfoort