Huis verkopen Amersfoort e.o.

Kies niet voor de makelaar met de laagste courtage, of voor de makelaar die de hoogste vraagprijs adviseert. Kies voor de makelaar die de beste prijs krijgt voor jouw woning.

Zodra wij jouw woning in verkoop krijgen, starten wij in de eerste week een grote, gerichte promotiecampagne. Hierdoor bereiken we direct in de eerste week een groot aantal kopers. 

We besluiten, in overleg met jou, op welke dagen we de bezichtigingen doen. En plannen in de tweede week zoveel mogelijk bezichtigingen in. Deze bezichtigingen zijn georganiseerd (het is dus geen open huis).

We nemen voor iedere kijker ruim de tijd en leiden ze op een enthousiaste wijze rond in jouw woning. Ervaring heeft ons geleerd dat deze opzet de meest ideale is voor zowel kijker als jou, de verkoper. 

Voor jou als verkoper biedt deze manier van bezichtigen als groot voordeel dat je slechts één à twee dagen het huis spic en span hoeft te maken. 

Nadat alle bezichtigingen hebben plaats gevonden, evalueren wij de serieuze belangstelling van de bezoekers, deze kan variëren van geen / matig / veel. 

Vervolgens gaan we over tot de volgende actie(s):

  1. Bij geen belangstelling: 
    wij gaan op zoek naar nieuwe geïnteresseerden
  2. Bij matige belangstelling: 
    inventariseren wij de aan- en/of opmerkingen en starten mogelijke onderhandelingen
  3. Bij veel belangstelling:
    nodigen wij de geïnteresseerden uit een éénmalig eindbod te doen

Deze opzet is eenvoudig en tegelijkertijd realiseren wij een maximale vraag naar jouw woning met als logisch gevolg een hogere opbrengst voor jouw woning (vraag en aanbod bepaalt de prijs).

Op deze wijze bereikt Drenth Makelaars, in tegenstelling tot veel collega-makelaars, voor jou als verkoper de beste mogelijke DEAL binnen een redelijke termijn. 

Heb je verkoopplannen? Klik op de blauwe knop hieronder. 

Neem contact met mij op