Huis verkopen Amersfoort e.o.

Drenth helpt je de juiste keuzes te maken. Kies niet voor de makelaar met de laagste courtage, of de makelaar die de hoogste vraagprijs adviseert. Kies voor de makelaar die zorgt voor de hoogste opbrengst onderaan de streep. De makelaar die jouw visie op de woningmarkt deelt. De makelaar die begrijpt dat je niet alleen je woning gaat verkopen, maar ook een andere woning koopt. Zonder slapeloze nachten.

De professionals van Drenth Makelaars voelen wat er speelt en staan je met raad en daad bij. Zodat je met een gerust hart de woningmarkt op kunt gaan. We've got your back.

Neem contact met mij op

Op dit moment kun je ervoor kiezen jouw woning zelf te verkopen. Of dat de beste keuze is, hangt van de situatie af. De ervaring leert, dat je jezelf meestal tekort doet als je één van deze drie keuzes maakt: 

  1. Je verkoopt zelf
  2. Je kiest voor de makelaar met de laagste courtage
  3. Je kiest voor de makelaar die de hoogste vraagprijs adviseert

Als je jouw keuze op basis van bovenstaande drie criteria maakt, kies je voor een aanpak die meestal onderaan de streep niet de maximale opbrengst oplevert. Bovendien mist vaak een belangrijk onderdeel van de strategie: de koop van jouw nieuwe woning. 

Kijk daarom naar de kwaliteit van de makelaars. Bijvoorbeeld door naar de resultaten van de makelaars te kijken. In de regio Amersfoort is Drenth Makelaars de makelaar die onderaan de streep het beste resultaat voor je boekt. Daarom concurreert Drenth Makelaars niet op courtage, maar op kwaliteit. 

Het is eenvoudig honderden euro's te besparen op de courtage van een makelaar. Maar als jijzelf, of de makelaar vervolgens €15.000 op tafel laat liggen bij de verkoop van jouw woning, door de verkeerde aanpak, heb je niet bespaard maar duizenden euro's misgelopen. En je hebt bovendien geen rekening gehouden met het kopen van je nieuwe woning.

Een huis verkopen is een kwestie van vraag naar jouw type woning en aanbod van jouw type woning. De verkoopprijs wordt bepaald door hoeveel vergelijkbare woningen er te koop staan, en hoeveel vraag er naar is.

Is er veel vraag en weinig aanbod, dan loopt de prijs op. Is er weinig vraag en veel aanbod, dan daalt de opbrengst. De beste makelaar is de makelaar die de meeste vraag naar de woning creëert. In een goede of slechte markt. Zo komen we tot een verkoop voor de hoogst mogelijke prijs, binnen een redelijke termijn. 

Neem contact met mij op

 

Heb je verkoopplannen? Klik op de blauwe knop hieronder. 

Neem contact met mij op

Wil je meer weten over de wijken in Amersfoort?

We vertellen je graag meer over iedere wijk, en houden je bovendien op de hoogte van de woningmarkt binnen iedere wijk met het "WoningWijkRapport" dat iedere 3 maanden verschijnt. En natuurlijk vind je per wijk het woningaanbod.

Selecteer hieronder over welke wijk in Amersfoort je meer wilt weten, door op de naam van de wijk te klikken.

Bergkwartier

Binnenstad/Centrum 

De Koppel

De Kruiskamp

Dorrestein

Hoogland 

Hooglanderveen

Kattenbroek

Leusderkwartier
Liendert

Nieuwland

Randenbroek 

Rustenburg 

Schothorst

Schuilenburg

Soesterkwartier
Vathorst
Vermeerkwartier
Zielhorst