Huis verkopen Amersfoort e.o.

Doordat het zo goed gaat op de woningmarkt, kunt u ervoor kiezen uw woning zelf te verkopen. Of dat de beste keuze is, hangt van uw situatie af. De ervaring leert, dat u uzelf meestal tekort doet als u één van deze drie keuzes maakt: 

  1. U verkoopt zelf
  2. U kiest voor de makelaar met de laagste courtage
  3. U kiest voor de makelaar die de hoogste vraagprijs adviseert

Als u uw keuze op basis van bovenstaande drie criteria maakt, kiest u voor een aanpak die onderaan de streep niet de maximale opbrengst oplevert.

U kunt er ook voor kiezen om te kijken naar de kwaliteit van de makelaar. Bijvoorbeeld door naar de resultaten van de makelaars te kijken. In de regio Amersfoort is Drenth Makelaars de makelaar die onderaan de streep het beste resultaat voor u boekt. Daarom concurreert Drenth Makelaars niet op courtage, maar op kwaliteit. 

Het is eenvoudig honderden euro's te besparen op de courtage van een makelaar. Maar als u of de makelaar vervolgens €15.000 op tafel laat liggen bij de verkoop van uw woning door de verkeerde aanpak, heeft u niet bespaard maar duizenden euro's misgelopen. 

Dit komt veel vaker voor dan u misschien zou verwachten. Een huis verkopen is een kwestie van vraag naar uw type woning en aanbod van uw type woning. De verkoopprijs wordt bepaald door hoeveel vergelijkbare woningen er te koop staan, en hoeveel vraag er naar is.

Is er veel vraag en weinig aanbod, dan loopt de prijs op. Is er weinig vraag en veel aanbod, dan daalt de opbrengst. De beste makelaar is de makelaar die de meeste vraag naar uw woning creëert. In een goede of slechte markt. Zo komen we tot een verkoop voor de hoogst mogelijke prijs, binnen een redelijke termijn. 

De koper van uw woning zit al in ons netwerk

Het team van Drenth Makelaars verkocht in de afgelopen 12 maanden 192 woningen en heeft een groot exclusief bestand woningzoekenden. De kans is groot dat de koper van uw woning al in ons bestand zit.

Hoe kiest u de makelaar die bij u past?

Daarvoor hebben we de MakelaarsKiesWijzer ontwikkeld. U kunt de MakelaarsKiesWijzer hier downloaden. Daarnaast is het plan van aanpak belangrijk, dat moet op maat zijn voor uw woning.

Vooral is het belangrijk dat u een persoonlijke klik heeft met onze makelaar.

Van plan van aanpak, bezichtiging, onderhandelen, tot en met de overdracht: met Drenth Makelaars staat u sterk. 

U verkoopt voor de hoogst mogelijke prijs én sneller, dan als u verkoopt zonder Drenth Makelaars. Snel, secuur, succesvol We zijn één van de snelst verkopende makelaarskantoren in Nederland en verkopen gemiddeld met een 2% hogere opbrengst. Twee procent is bij een woning van €300.000 een extra opbrengst van €6.000.  

Hoe gaat het verkopen van uw woning? 

Stap 1: Start Verkoop

Stap 2: Tijdens de verkoop

Stap 3: Na de verkoop

Zodra wij jouww woning in verkoop krijgen, starten wij in de eerste week een optimale promotiecampagne, hierdoor wordt al in de eerste week het maximale aantal mogelijke kopers bereikt.

Wij gaan vervolgens met je in overleg om de voorkeursdagen voor de bezichtigingen af te stemmen en plannen dan in de tweede week zoveel mogelijk de bezichtigingen in. Deze bezichtigingen zijn georganiseerd (het is dus geen open huis).

We nemen voor iedere kijker ruim de tijd en leiden ze op een enthousiaste wijze rond in jouw woning. Ervaring heeft ons geleerd dat deze opzet de meest ideale is voor zowel kijker als jou, de verkoper.

Voor jou als verkoper biedt deze manier van bezichtigen als groot voordeel dat je slechts één à twee dagen het huis spic en span hoef te maken. 

Nadat alle bezichtigingen hebben plaats gevonden, evalueren wij de serieuze belangstelling van de bezoekers, deze kan variëren van geen / matig / veel. 

Vervolgens gaan we over tot de volgende actie(s):

A. Bij geen belangstelling:

  • wij gaan op zoek naar nieuwe geïnteresseerden

B. Bij matige belangstelling:

  • inventariseren wij de aan- en/of opmerkingen en starten mogelijke onderhandelingen

C. Bij veel belangstelling:

  • nodigen wij de geïnteresseerden uit een éénmalig eindbod te doen

Deze opzet is eenvoudig en tegelijker tijd realiseren wij een maximale vraag naar jouw woning met als logisch gevolg een hogere opbrengst voor de woning (vraag en aanbod bepaalt de prijs).

Op deze wijze bereikt Drenth Makelaars voor jou de beste mogelijke DEAL binnen een redelijke termijn.

Wat zijn onze resultaten bij verkoop?

Druk of klik op de afbeelding voor een grotere afbeelding.Uw opbrengst als u met of zonder Drenth verkoopt

De tijd die het duurt om uw huis met of zonder Drenth te verkopen

Het aantal huizen in Amersfoort dat door Drenth wordt verkocht

Het aantal huizen dat in Amersfoort door Drenth wordt verkocht.

Bel ons op 033 - 465 2602, bereken hier online de waarde van jouw woning (schatting) of klik op de knop hieronder, dan nemen wij contact met je op: