Makelaar Nijkerk - Een woning (ver)kopen in Nijkerk

Zoek je een makelaar in Nijkerk voor verkopen van een woning, of een aankoopmakelaar in Nijkerk voor het kopen van jouw droomhuis? 

Drenth Makelaars heeft met Sander van Dronkelaar een NVM makelaar in huis die is geboren en getogen in Nijkerk en woont in de wijk Corlaer. Met zijn lokale kennis staat hij je graag met raad en daad bij.

Uit woningmarktcijfers van de NVM blijkt dat inmiddels 10% van de huizenkopers in Nijkerk uit Amersfoort komen.

Door de teruglopende woningvoorraad in Amersfoort en andere grote steden zien wij dat het zoekgebied steeds verder verschuift naar de regio waar nog een groter aanbod aanwezig is.

Drenth Makelaars heeft met de Nijkerkse roots van Sander van Dronkelaar goede kennis van de woningmarkt in Nijkerk en een ideale positie om uw woning in Nijkerk succesvol te verkopen. Bovendien kan hij u als geboren Nijkerker uitstekend begeleiden bij de aankoop van een woning in Nijkerk. 

Bel 033 465 2602 of vul het onderstaande formulier in:

In Nijkerk woon je verrassend strategisch tussen de Randstad en het groene achterland. Je bent binnen een kwartier in de Flevopolder, op de Veluwe, op het water, of in hartje Amersfoort. De A1 en A28 zijn vlot te bereiken. Toch ligt Nijkerk nog altijd te midden van waterrijk polderlandschap en weilanden, akkers, bossen en heide.

Wonen in dit historische stadje is rustig, maar verre van saai. Je vindt er de stadse sfeer, maar ook dorpse gemoedelijkheid. Nijkerk kent bijvoorbeeld nog zondagsrust, ook al is de supermarkt wel open. Het centrum is gezellig dankzij vele terrassen en winkeltjes. Er zijn relatief veel sportvoorzieningen en natuurlijk Bad Bloemendal.
Al deze eigenschappen maken dat gezinnen hier graag neerstrijken. Het aanbod in basis- en middelbare scholen is ruim en ook kinderopvang is geen probleem.

Nijkerk is onder te verdelen in het Centrum, Paasbos (jaren 60-70) en Corlaer (jaren 90).

Het stadje heeft oude karakteristieke straatjes. Qua nieuwbouw zijn er ook veel mogelijkheden. Een aantal projecten in Nijkerk verdient speciale aandacht. Zoals Doornsteeg: een bijzondere duurzame woonwijk in het landelijk gebied aan de rand van de stad. Bijzonder, omdat het een groene, landelijke, duurzame én kindvriendelijke wijk wordt. Met veel autoluwe straten en natuurlijk groen. Als het hele gebied ontwikkeld is, telt Doornsteeg ongeveer 1200 woningen.

Of wat dacht u van een Tiny House: energiezuinig wonen op 39 vierkante meter! In de loop van 2018 verrijzen 28 Tiny Houses aan de ds. Kuypersstraat. Deze en andere nieuwbouwprojecten bewijzen maar weer dat er veel mogelijk is in Nijkerk.

Klik hier voor een gratis waardebepaling

 

Vraag een Woning Wijk Rapport aan

Het rapport geeft een overzicht van de ontwikkeling in jouw wijk en wordt ieder kwartaal bijgewerkt. Je leest hoeveel woningen er verkocht zijn in jouw wijk, de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, prijs per m2 en hoelang het duurt om een woning in jouw wijk te verkopen. Bovendien kun je jouw wijk eenvoudig vergelijken met andere wijken in Amersfoort. Je kunt het nieuwe WoningWijkRapport voor jouw wijk nu eenvoudig en gratis per e-mail ontvangen.

Vraag een Woning Wijk Rapport aan

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod