Uw huis verkopen? 11 tips voor het verkopen van uw woning

Vul hieronder uw gegevens in en download nu het e-boek (PDF) "11 tips voor het verkopen van uw woning". De PDF bevat direct bruikbare tips om uw huis succesvol te verkopen.

Met het e-boek "11 tips voor het verkopen van uw woning" verkoopt u zorgvuldig voorbereid, voor de hoogst mogelijke prijs en sneller.   

5x op Rij Winnaar Beste Makelaar in de provincie Utrecht

Sinds Januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar site. Hoe kunt u dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom verwijzen we u graag door naar www.wieisdebestemakelaar.nl of Funda.nl. Deze twee sites zijn onafhankelijk en controleren iedere review.

WieIsDeBesteMakelaar.nl

WIDBM is een onafhankelijk en gecontroleerd platform waarop u uw makelaar kunt beoordelen. De beoordelingen zijn dus onafhankelijke en echt. Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,5 op WIDBM. Daarmee zijn we vijf jaar op rij gekozen tot de beste makelaar in de provincie Utrecht. 

Funda

Bovendien kunnen klanten sinds 2013 de makelaar beoordelen op Funda. Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,1 op Funda.

Wat we voor u doen als u wilt verkopen?

De basis van onze werkwijze is "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt". We zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn, u realistisch advies geven en niet alleen zakelijk maar vooral ook persoonlijk met u samenwerken.

Bovendien denken we te mogen zeggen dat we creatief en vooruitstrevend zijn. We gebruiken niet alleen Funda, maar ook websites als Jaap, Huislijn, Huizenzoeker, Huizenvinder, Google, YouTube, Twitter, Instagram en Facebook om uw huis te verkopen. Met resultaat. Bekijk op deze pagina de resultaten die we voor u boeken. We helpen u graag uw huis te verkopen. Wilt u meer weten? Klik dan hier.

Hartelijk dank voor uw tijd en interesse in Drenth

We hopen dat u op deze pagina voldoende informatie heeft gevonden om u te helpen een keuze te maken voor een makelaar. Als dat zo is, super! Heeft u nog vragen, of staat uw keuze vast, bel ons dan op 033 465 2602 of vul het contactformulier in.

Recent bekeken