Huis Kopen Tips: 12 Tips Voor Het Kopen Van Een Huis

In dit e-boek lees je onze huis kopen tips. Met onze twaalf tips voor het kopen van een huis, is het kopen spannend op een leuke manier. Geen stress. Je voorkomt gezeur achteraf. Zorgvuldig en zonder praatjes. Lees 12 tips in dit gratis e-boek en gebruik ze in je voordeel bij het kopen van een huis.

 huis kopen tips

5x op Rij Winnaar Beste Makelaar in de provincie Utrecht

Sinds Januari 2011 plaatst Drenth Makelaars niet langer reviews op haar site. Hoe kun je dan immers beoordelen of ze echt en eerlijk zijn? Daarom verwijzen we je graag door naar www.wieisdebestemakelaar.nl of Funda.nl. Deze twee sites zijn onafhankelijk en controleren iedere review.

WieIsDeBesteMakelaar.nl

WIDBM is een onafhankelijk en gecontroleerd platform waarop jij jouw makelaar kunt beoordelen. De beoordelingen zijn dus onafhankelijke en echt. Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,5 op WIDBM. Daarmee zijn we vijf jaar op rij gekozen tot de beste makelaar in de provincie Utrecht. 

Funda

Bovendien kunnen klanten sinds 2013 de makelaar beoordelen op Funda. Gemiddeld krijgt Drenth Makelaars een 9,1 op Funda.

Verkopen? Dit is wat we voor je doen

De basis van onze werkwijze is "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt". We zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn,realistisch advies geven en niet alleen zakelijk maar vooral ook persoonlijk met je samenwerken.

Bovendien zijn we creatief en vooruitstrevend. We gebruiken niet alleen Funda, maar ook websites als Jaap, Huislijn, Huizenzoeker, Huizenvinder, Google, YouTube, Twitter, Instagram en Facebook om jouw huis te verkopen. Met resultaat. Bekijk op deze pagina de resultaten die we voor je boeken. We helpen je graag jouw huis te verkopen. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Hartelijk dank voor jouw tijd en interesse in Drenth

We hopen dat je op deze pagina voldoende informatie hebt gevonden om je te helpen een keuze te maken voor een makelaar. Heb je nog vragen, bel ons dan op 033 465 2602 of vul het contactformulier in.


Review

review Mevrouw De Boo - Sibeliusstraat 9