Jouw woonhuis- en inboedelverzekering, direct online geregeld

Wij werken voor de woonhuis- en inboedelverzekeringen samen met NAG Verzekeringen uit Nijkerk. 

NAG Verzekeringen is een tussenpersoon voor al jouw verzekeringen. Bereken zelf je verzekering, sluit de verzekering direct online af en wijzigt er iets? Dan pas je zelf, 24 uur per dag en 7 dagen per week, eenvoudig de verzekering aan.

Mocht je liever persoonlijk geholpen worden kan dit uiteraard ook bij NAG Verzekering.

Voor meer informatie gaat u naar: www.nagdirect.nl/drenth-makelaars

Door deze tips te volgen, kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke dekking voor uw huis krijgt. En mocht er toch iets gebeuren, dan weet u zeker dat u en uw gezin beschermd zijn. 

Voor meer informatie gaat u naar: www.nagdirect.nl/drenth-makelaars

Inboedel- en woonhuisverzekering, is dat echt nodig? 

Niemand wil er aan denken dat het huis afbrandt of dat er wordt ingebroken, maar de soms harde realiteit is dat deze dingen gebeuren. Daarom is het belangrijk om een inboedel- en woonhuis verzekering te hebben - om uzelf te beschermen in geval van nood. 

Met zo veel verschillende soorten dekkingen, kan het moeilijk zijn om te weten welke polis voor u geschikt is. In dit blogbericht bespreken we de verschillende soorten opstalverzekeringen en hoe ze u en uw gezin kunnen beschermen. We zullen ook tips geven over hoe u de beste tarieven voor uw polis kunt krijgen.

Soorten verzekeringen voor de woning 

Er zijn twee belangrijke soorten verzekeringen: woonhuisverzekering en inboedelverzekering. De woninverzekering verzekert de fysieke structuur van uw huis, zoals de muren, het dak, en de fundering.

De inboedelverzekering beschermt uw bezittingen voor het geval ze beschadigd raken of gestolen worden. De meeste polissen dekken beide dekkingen, maar het kan zijn dat u voor bepaalde zaken, zoals sieraden of kunst, een aanvullende dekking nodig heeft.

De meeste mensen denken niet veel na over een inboedel- of woonhuisverzekering, totdat ze deze moeten gebruiken. Dan kan het te laat zijn, als blijkt dat u onderverzekerd bent. Het hebben van een up-to-date polis is van cruciaal belang om uw huis en bezittingen te beschermen in geval van nood. 

Hier zijn een paar tips om u te helpen het meeste uit uw verzekering te halen:

Waarop letten bij inboedel- of woonhuisverzekering?

  • Zorg ervoor dat u voldoende dekking heeft. De hoogte van de dekking die u nodig heeft, hangt af van de waarde van uw huis en inboedel. Zorg ervoor dat u een schatting krijgt van de vervangingswaarde van uw huis en bezittingen voordat u een polis afsluit;
  • Overweeg aanvullende dekking. Naast de dekking voor uw huis en persoonlijke bezittingen, kunt u ook overwegen een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dit kan u beschermen in het geval dat iemand gewond raakt op uw eigendom;
  • Kijk rond voor de beste tarieven, of laat uw tussenpersoon dit doen. Tarieven kunnen aanzienlijk variëren tussen aanbieders;
  • Let op de polisvoorwaarden, ook hier zitten grote verschillen tussen. Of laat uw tussenpersoon dit doen; 
  • Herzie uw polis regelmatig. Naarmate uw huis en bezittingen veranderen, verandert ook het bedrag van de dekking die u nodig hebt. Zorg ervoor dat u uw polis jaarlijks herziet en indien nodig wijzigingen aanbrengt.

Voor meer informatie gaat u naar: www.nagdirect.nl/drenth-makelaars

Voor meer informatie: www.nagdirect.nl/drenth-makelaars

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod