Nieuws

Voor veel mensen die een woning willen kopen, is het vinden van het juiste huis een uitdaging. Deze 8 weetjes helpen je om het juiste huis te kopen. En als verkoper kun je met deze weetjes ook je voordeel doen, bijvoorbeeld om jouw woning beter te presenteren.

Een Ouder Huis Is Slecht
Oud is geen synoniem van slecht. Sommige huizen zijn decennia geleden gebouwd maar doorstonden de tand des tijds omdat ze gebouwd zijn met solide kwaliteitsmaterialen en ze hebben een klassieke stijl en uitstraling. Let wel goed op, en onderzoek waar mogelijk, de staat van onderhoud.

Verf
Een oranje muur hoeft niet jouw smaak te zijn. Maar probeer kleuren verf te negeren en let op de structuur van een kamer, de plaats van de ramen. Kortom, de zaken die niet eenvoudig zijn aan te passen. Verf is een makkelijke en goedkope oplossing voor een huis, de kleur is iets dat je kunt veranderen in een paar uur.

Raar Behang
Zoals verf is ook behang makkelijk te vervangen. Of je kunt er overheen behangen. Dus hoe uitdagend de muren er ook uit lijken te zien - het is makkelijk op te lossen. Probeer daarom lelijk behang te negeren.

Keuken Onderdelen en Accessoires
De keuken is vaak het hart van een huis en soms zullen bepaalde onderdelen niet aan je verwachtingen voldoen. Probeer er als koper voor te zorgen dat je ruimte heeft in uw budget, om de keuken naar uw smaak te kunnen maken.

Lelijk Tapijt Ook lelijke vloeren of tapijten zijn in veel gevallen eenvoudig en relatief voordelig te vervangen. Hou dit in je achterhoofd als je een huis treft waarin de permanente zaken, zoals de indeling, kloppen. Loop niet weg van een fantastisch huis omdat de vloer saai of een zootje is.

Rare luchtjes
Behalve bij huizen met serieuze schimmel problemen, is een stevige schoonmaakbeurt vaak genoeg om nare luchtjes te verdrijven. Als je iets raars ruikt, probeer dan te achterhalen of het rare luchtje een serieuze oorzaak heeft, of juist eenvoudig te verhelpen is.

Plafond decoratie
Een plafondspecialist kan komen en het er allemaal afhalen als het jouw smaak niet is. Het kan een smerig klusje zijn en zelfs duur, maar het is niet het eind van de wereld.

Geen Privacy
Wanneer het huis te veel inkijk en te weinig privacy heeft met betrekking tot de buren, zijn er oplossingen mogelijk. "Goede hekken maken goede buren". Schuttingen, hekken en heggen lossen een tekort aan privacy vaak op.

Is het huis op het eerste gezicht mooi, is de indeling goed en ligt het in een buurt waar je zou willen wonen? Laat je dan niet afschrikken door bovenstaande punten, ze zijn op te lossen en met de kosten kunt u rekening houden bij het doen van een bod. 

Om welke reden(en) heb jij u al eens een huis laten lopen waar je later misschien spijt had?

Review

Review

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod