Woningwijkrapporten

Woningwijkrapporten

Wilt u een overzicht van de ontwikkelingen op de huizenmarkt in Amersfoort, maar dan specifiek in uw wijk? Ontvang het rapport van uw wijk gratis per email.

U leest hoeveel woningen er verkocht zijn in uw wijk, de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, prijs per m2 en hoe lang het duurde om een woning in uw wijk te verkopen. Bovendien kunt u uw wijk eenvoudig vergelijken met alle andere wijken in Amersfoort.

U kunt het nieuwe woningwijkrapport voor uw wijk nu eenvoudig en gratis per e-mail ontvangen. Vul daarvoor hieronder uw gegevens in:

 
 
Selecteer de rapporten die je wilt ontvangen
 
 
 
 

 

Het rapport geeft een overzicht van de ontwikkeling in uw wijk en wordt ieder kwartaal bijgewerkt. U leest hoeveel woningen er verkocht zijn in uw wijk, de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, prijs per m2 en hoe lang het gemiddeld duurt om een woning in uw wijk te verkopen. 

Bovendien kunt u uw wijk eenvoudig vergelijken met andere wijken in Amersfoort. U kunt het nieuwe WoningWijkRapport voor uw wijk nu eenvoudig en gratis per e-mail ontvangen. Wilt u succesvol uw huis verkopen?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod