Makelaar Bunschoten - Spakenburg - Een huis (ver)kopen in Bunschoten - Spakenburg

In het polderlandschap van de Eem ligt de gemeente Bunschoten-Spakenburg. Daar horen officieel ook Eemdijk en Zevenhuizen bij. Het is een bruisende gemeenschap met zo’n 20.000 inwoners.

Historische pandjes, moderne woonwijken, havens en oude boerderijen; Bunschoten-Spakenburg heeft het allemaal. Het hele gebied is landelijk, dus volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen én het water op te gaan.

 Bekijk de woningen te koop in Bunschoten - Spakenburg

Bunschoten is ruim opgezet, met veel variatie in woningen, vooral uit de jaren 60 en 70. Er is een mooie balans tussen oude en nieuwe wijken. In de Dorpsstraat is het levendig en gezellig. Woon je meer aan de rand van het dorp, dan heb je vrijwel zeker uitzicht op weilanden en de polder. Ook voor kinderen is het hier heerlijk. Ruimte, veel speelpleinen, voetbalveldjes, basisscholen en kinderopvang.

Wie Spakenburg zegt, zegt vis. Vroeger leefde men hier vooral van de visserij en dat zie je nu nog terug. Op de zaterdagmarkt komen mensen van heinde en verre een visje eten, of kijken naar de bottervloot in de oude haven. Wees niet verbaasd als je nog vrouwen in klederdracht ziet lopen.

Honderden Spakenburgers houden dit graag in ere en zijn trots op de tradities van hun gemoedelijke dorp. Zelfs in de architectuur van nieuwbouw zie je de authentieke Zuiderzeesfeer terug. Spakenburg heeft een gevarieerd woningaanbod: rijwoningen, twee onder een kap, appartementen of een villa aan het water: alles kan.

Uw woning in Bunschoten - Spakenburg verkopen? 

Drenth Makelaars is graag actief als uw makelaar in Bunschoten - Spakenburg. We verkopen in Bunschoten - Spakenburg met een hogere opbrengst en sneller, dan als u zonder Drenth Makelaars verkoopt. Klik hier voor meer informatie.Wilt u een huis kopen in Bunschoten - Spakenburg?

Klik hier voor een gratis waardebepaling

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod