Wie zijn wij

 

Wij zijn Drenth Makelaars, NVM makelaars in onroerend goed in Amersfoort, Leusden, Hoogland, Hooglanderveen, Nijkerk en omstreken. We helpen u om uw huis sneller te verkopen, met een hogere opbrengst.

We bemiddelen bij verkoop/verhuur en koop/huur van woningen en bedrijfsruimte. Uit cijfers van de NVM blijkt dat onze vastgoed experts uw huis sneller en tegen een hogere opbrengst verkopen dan als u zonder Drenth verkoopt. Bovendien blijkt uit dezelfde cijfers dat als u Drenth inschakelt als aankoopmakelaar, u minder betaalt voor hetzelfde huis dan als u het zonder ons zou kopen. 

Naar u luisteren is een van de zaken die we erg belangrijk vinden. Uw wensen staan centraal. Bovendien zijn we dynamisch en actief en we houden van korte communicatielijnen. Allen huldigen we voor u twee principes: 'kwaliteit voor alles' en 'afspraak is afspraak': Een open boek.

Wie zijn Drenth Makelaars
Drenth is toonaangevend in makelaarsland en wordt gezien als uiterst innovatief en creatief, waarbij uw belang altijd voorop staat. Nieuwe ontwikkelingen zijn er dan ook op gericht de lat van het serviceniveau steeds weer iets hoger te leggen en de communicatie met de markt en opdrachtgevers verder te verbeteren. Alles met het doel om voor u iedere keer weer de beste deal te maken.

Drenth Makelaars staat nooit stil
Niet alleen is deze website daarvan een goed voorbeeld, maar ook de door Drenth ontwikkelde werkprocedures. Drenth geeft u ondubbelzinnig inzage in de werkwijze bij de aankoop of verkoop van een woning. Bovendien onderscheidt Drenth zich van veel andere makelaars doordat we u zogenaamde deeldiensten kunnen aanbieden.

Klik hier als u op de hoogte wilt blijven van ons woning en/of bog aanbod, aansluitend aan uw zoekprofiel

Wilt u meer weten? Neem contact op:

Drenth Makelaars
Bergstraat 39 - 41
3811 NG Amersfoort
033 - 465 2602

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod