Verhuurd:Woestijgerweg 135C, 3817 SE Amersfoort - Foto
Verhuurd
+11

Woestijgerweg 135C 3817 SE Amersfoort

  • Kantoor
  • 348 m² perceeloppervlakte

Beschrijving

De gemeente Amersfoort telt meer dan 150.000 inwoners Het is een zich sterk ontwikkelende groene woon- en werkgemeente met een nog altijd groeiende economische bedrijvigheid. Amersfoort wordt aan de noordflank de komende jaren flink uitgebreid. Thans is het stadsdeel Vathorst volop in aanbouw. Na realisatie van Vathorst heeft Amersfoort circa 160.000 inwoners. Een belangrijke doelstelling van de gemeente Amersfoort is dat het bedrijfsleven zich moet kunnen ontwikkelen. Werken en wonen wordt dan in één Gemeente mogelijk gemaakt. Amersfoort kent uitstekende voorzieningen met betrekking tot eigen- en openbaar vervoer. Het NS station heeft o.a. een directe aansluiting op Schiphol.

Eén en ander betekent dat er aanzienlijke groeimogelijkheden voor de detailhandel aanwezig zijn binnen de gemeente Amersfoort.

De hierbij aangeboden commerciële ruimte is gelegen in de wijk Leusderkwartier, op de hoek Everhard Meijster-/en Woestijgerweg, direct grenzend aan een winkelstrip aan de Everhard Meijsterweg waarin o.a. een doe-het-zelf-zaak, een cateringbedrijf en Adviesbureau alsmede een auto-/motorrijschool is gevestigd.

De commerciële ruimte is uitermate geschikt voor kantoor, detailhandel of baliehoudende functies en is totaal groot circa 47 m² voorzien van C.V.-gas, toilet en pantryfaciliteit.
Indeling: commerciële ruimte: ruim vertrek, keukenopstelling, toilet- en C.V.-ruimte.

Het totale bruto vloeroppervlak bebouwing bedraagt ongeveer 50 m², 1e verdieping: kantoor van netto ca. 7 m².
Deelverhuur niet bespreekbaar.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
00090/212985
Prijs
€ 525,- per maand
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Dinsdag 2 juni 2015
Laatste wijziging
Dinsdag 1 september 2015

Bouw

Type object
Kantoor, bog overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
348 m²
Bruto vloeroppervlakte
50 m²

Locatie

Ligging
In woonwijk

Media

Foto's

Plattegronden