Verhuurd

Verhuurd: Woestijgerweg 135C, 3817 SE Amersfoort

€ 525,- /mnd
Type object Kantoor, bog overig
Perceeloppervlakte 348 m²
Bruto vloeroppervlakte 50 m²
Totale VVO 50 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

De gemeente Amersfoort telt meer dan 150.000 inwoners Het is een zich sterk ontwikkelende groene woon- en werkgemeente met een nog altijd groeiende economische bedrijvigheid. Amersfoort wordt aan de noordflank de komende jaren flink uitgebreid. Thans is het stadsdeel Vathorst volop in aanbouw. Na realisatie van Vathorst heeft Amersfoort circa 160.000 inwoners. Een belangrijke doelstelling van... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor, bog overig
    Status Verhuurd
    Aangeboden sinds Dinsdag 2 juni 2015
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00090/212985
Prijs € 525,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 2 juni 2015
Laatste wijziging Dinsdag 1 september 2015
Bouw
Type object Kantoor, bog overig
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 348 m²
Bruto vloeroppervlakte 50 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

Beschrijving

De gemeente Amersfoort telt meer dan 150.000 inwoners Het is een zich sterk ontwikkelende groene woon- en werkgemeente met een nog altijd groeiende economische bedrijvigheid. Amersfoort wordt aan de noordflank de komende jaren flink uitgebreid. Thans is het stadsdeel Vathorst volop in aanbouw. Na realisatie van Vathorst heeft Amersfoort circa 160.000 inwoners. Een belangrijke doelstelling van de gemeente Amersfoort is dat het bedrijfsleven zich moet kunnen ontwikkelen. Werken en wonen wordt dan in één Gemeente mogelijk gemaakt. Amersfoort kent uitstekende voorzieningen met betrekking tot eigen- en openbaar vervoer. Het NS station heeft o.a. een directe aansluiting op Schiphol.

Eén en ander betekent dat er aanzienlijke groeimogelijkheden voor de detailhandel aanwezig zijn binnen de gemeente Amersfoort.

De hierbij aangeboden commerciële ruimte is gelegen in de wijk Leusderkwartier, op de hoek Everhard Meijster-/en Woestijgerweg, direct grenzend aan een winkelstrip aan de Everhard Meijsterweg waarin o.a. een doe-het-zelf-zaak, een cateringbedrijf en Adviesbureau alsmede een auto-/motorrijschool is gevestigd.

De commerciële ruimte is uitermate geschikt voor kantoor, detailhandel of baliehoudende functies en is totaal groot circa 47 m² voorzien van C.V.-gas, toilet en pantryfaciliteit.
Indeling: commerciële ruimte: ruim vertrek, keukenopstelling, toilet- en C.V.-ruimte.

Het totale bruto vloeroppervlak bebouwing bedraagt ongeveer 50 m², 1e verdieping: kantoor van netto ca. 7 m².
Deelverhuur niet bespreekbaar.

Plattegronden

ZonZone