Medewerkers

  Sander van Dronkelaar RMT / RT (directeur)

Sander van Dronkelaar RMT / RT (directeur)

Opgegroeid in een ondernemend gezin werd de keuze al op jonge leeftijd gemaakt om makelaar te worden. Het mooiste van het vak makelaar is dat je elke dag met mensen te maken hebt. Wie mij het vertrouwen geeft, is gewaarborgd dat ik alles wat in mijn vermogen ligt zal doen om het tot een geslaagde transactie te volbrengen!

 

 

 

06-27044777
 Ton Hilhorst RMT

Ton Hilhorst RMT

Makelaar met verantwoordelijkheid, inzet en een smile.Gericht op aandacht voor kwaliteit op alle details. Altijd uit op de beste deal voor mijn opdrachtgever.Afspraak is afspraak!

06-83530602
Ellen Brundel

Ellen Brundel

Al geruime tijd actief werkzaam als ondersteunende spin in het web. Doordat ze alle takken van sport van de binnendienst makelaardij en overige ondersteuning heeft doorlopen is ze de duizendpoot van dit kantoor. Voor niets draait ze haar hand dan ook om!

033 465 2602
Henny van Veldhuisen

Henny van Veldhuisen

Onze steun en toeverlaat voor de afdeling bedrijfhuisvesting weet als geen ander hoe het reilen en zeilen binnen deze bedrijfstak er aan toe gaat. Servicegericht, accuraat en vriendelijk, doch met een zakelijke knipoog!
033 465 2602
Lylian Kamphuis

Lylian Kamphuis

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik de makelaardij in wilde. Betrokken zijn bij een spannende fase in het leven van onze klanten, gecombineerd met een eerlijk en goed advies.
033 465 2602
Sylvia ter Haar

Sylvia ter Haar

Wat de makelaardij zo leuk maakt volgens Sylvia is de grote afwisseling in het vak. De uitdaging is door goede communicatie en organisatie te zorgen dat elke klant met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

033 465 2602
Tim Overeem

Tim Overeem

06-10982315