Makelaar Amersfoort

Goede adviezen en begeleiding bij de aankoop & verkoop van je woning, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Woning verkopen Aankoopbegeleiding

Meer dan 1000 tevreden klanten
5x de beste makelaar provincie Utrecht
Gemiddelde beoordeling een 9,3

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Waarom Drenth Makelaars?

Drenth Makelaars, 1000 tevreden klanten

1000 tevreden klanten
Drenth Makelaars is hét kantoor in de regio Amersfoort voor aan-,verkoop,taxaties voor particulieren, beleggers en projectontwikkelaars. Op onafhankelijk reviewsite is het interessant. Zo’n duizend reacties van opdrachtgevers met een gemiddeld cijfer van 9.3.

Drenth Makelaars, doorpakken!

Doorpakken!
Dat is het woord dat vaak wordt genoemd in deze reviews. Een eigenschap die wat ons betreft essentieel is. Zo helpen we een jong stel in een oververhitte markt toch aan een appartement. Of leiden we de verkoop van een villa met twintig bezichtigen in goede banen.

Drenth Makelaars, Goed resultaat

Goed resultaat.
Opdrachtgevers blij maken met persoonlijke begeleiding en een goed resultaat. Daar doen we het voor. Deskundigheid is daarin natuurlijk onmisbaar. Bij de aankoop- of verkoop van een woning wordt nog steeds onderschat wat er allemaal geregeld moet worden. Daarom zijn we NVM-makelaar met een goede certificering..

Plan een kennismaking

Je woning aankopen of verkopen in regio Amersfoort

Verkoop je woning met Drenth Makelaars

Verkoop jouw woning samen met de enige makelaardij in de regio die 5x de WieIsDeBesteMakelaar.nl publieksprijs voor beste makelaardij in de provincie Utrecht heeft gewonnen. NVM makelaar in Amersfoort, Bunschoten, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Soest, Soesterberg en Spakenburg.

Verkoop je woning met Drenth

Koop je woning met Drenth Makelaars

Wij kennen de woningmarkt tot op de laatste steen en hebben een exclusieve zoekmethode om de woning te vinden die je zoekt. Met onze exclusief online zoektool vind je de perfecte woning die je op andere platformen als Funda niet vindt. Zo heb je de zekerheid dat je vroegtijdig op de hoogte bent van nieuw aanbod in de wijk(en) waar je zoekt, de woning vindt die bij je past en vervolgens de juiste prijs betaalt: Een aankoopmakelaar van Drenth helpt je bij de aankoop, van A tot Z. Lees verder en ontdek hoe het werkt.

Lees meer over het kopen van een huis in Amersfoort

Ons plan van aanpak voor jouw woning

1. Informeer naar de mogelijkheden

Wij kunnen jou helpen. Gebruik onderstaande knop om je gegevens achter laten. Daarmee kunnen we contact met je opnemen.

2. Samen maken we een plan op maat

We leggen precies uit welke stappen we samen doorlopen voor de juiste aan-of verkoop. Met ons vaste werkwijze is het altijd duidelijk en weet je heel goed waar je aan toe bent.

3. Geniet van het resultaat

Door onze duidelijke aanpak geniet jij vooral van het resultaat. De verkoop of aankoop die je graag wilt zonder alle stress.

Plan een kennismaking

Gratis waardebepaling!

Benieuwd naar de woningwaarde van je woning in regio Amersfoort? Plan nu een afspraak in bij de makelaar! Een van onze makelaars komt vrijblijvend langs voor advies op maat. Bel 033 - 465 2602 of maak een afspraak via de link hieronder.

Maak een afspraak voor een waardebepaling Vragen? Neem contact op!

Laatste nieuws