Nieuws

Volgende week is de NVM Open Huizen Dag op 6 april. Vorige keer deelden wij de 5 tips voor het bezichtigen van een woning. Bekijk nu deze video en weet zeker dat je er klaar voor bent: Waar moet ik op letten tijdens het bekijken van de woning die ik op het oog heb?

Volgende week is de NVM Open Huizen Dag op 6 april. Vorige keer deelden wij de 5 tips voor het bezichtigen van een woning. Bekijk nu deze video en weet zeker dat je er klaar voor bent: Waar moet ik op letten tijdens het bekijken van de woning die ik op het oog heb?

Ook als je je nog niet aan het oriënteren bent, kan een bezoekje aan huizen bij jou in de buurt tijdens deze dag je nieuwe inzichten geven. Hoe is de indeling van hun huis? Welke inrichting kan mij inspireren? Hoeveel mensen komen er eigenlijk tijdens zo'n bezichtiging? En noem maar op. Het is een manier om je buurt of wijk op een andere manier te leren kennen.  

Bij Drenth Makelaars blijven we ons inzetten om je te begeleiden bij de zoektocht naar jouw ideale huis in de regio Amersfoort en omstreken.

 

Huis aan het zoeken in de Regio Amersfoort en omstreken?

Ons aanbod blijft constant veranderen, dus lichten we hier enkele huizen uit.

Laat het ons gerust weten in welke wijk jij een huis zoekt. En kijk op de website voor ons gehele aanbod.

   

   

 

Het Drenth nieuwbouwproject: Het Spaanse Leger te Nijkerk

De verkoop van ‘HET SPAANSE LEGER – FINALE’ is loopt op zijn einde!

We zijn met de laatste paar huizen bezig. Wij adviseren je om (indien nodig)  snel contact op te nemen met je financieel adviseur om jouw financiële positie in kaart te brengen.

   

Kijk voor meer informatie op onze website. Bij interesse kunt u direct contact opnemen met ons op: 033-4652602.

 

Sander aan het woord...

Stap voor stap nadert de langverwachte datum van de Open Huizen Dag bij Drenth Makelaars. Als vastgoedprofessionals zijn we al wekenlang druk bezig met de voorbereidingen.

De weken voor het open huis beginnen met een zenuwachtige opwinding terwijl we ons kantoor klaarmaken voor de grote dag. Telefoons rinkelen onophoudelijk terwijl we de laatste details regelen en de laatste hand leggen aan onze advertenties. Het is een georganiseerde chaos van post-its, spreadsheets en overleggen, maar elke stap brengt ons dichter bij het moment waarop onze klanten de deuren zullen openen voor nieuwsgierige huizenzoekers.

Terwijl de klok langzaam naar het startsein tikt, stromen de eerste geïnteresseerden binnen. Elk gezicht dat ik zie, straalt een mix van opwinding en hoop uit. Sommigen zijn voor het eerst op zoek naar hun eerste huis, anderen hopen hun droomhuis te vinden na een lange zoektocht. Mijn eigen rondleidingen door de huizen zijn een mix van opwinding en trots. Het voelt geweldig om mensen te begeleiden door de kamers en hoeken van de huizen die met zoveel zorg zijn voorbereid. Wat me vaak het meest raakt, is de verbinding die ontstaat tussen onze klanten en de huizen die we vertegenwoordigen. Elk gesprek, elke lach en elke twinkeling in hun ogen bij het betreden van een kamer, laten zien dat we niet alleen huizen aan het verkopen zijn, maar ook dromen aan het waarmaken zijn. 

Ik weet nu al dat na deze lange, maar ongelooflijk bevredigende dag, de deuren met een gevoel van voldoening worden gesloten. De Open Huizen Dag bij Drenth Makelaars is niet alleen een kans om huizen te verkopen, maar ook om verbindingen te leggen. 

Ik kijk enorm uit naar 6 april, de dag van de volgende Open Huizen Dag. Hier gaan we opnieuw de kans krijgen om mensen te helpen hun thuis te vinden.

 

Wil jij je woning kopen of verkopen met Drenth makelaars? 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op, of vraag een gratis waardebepaling aan voor je huis.

 

Review

Review

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod