Uw huis taxeren

Er kunnen vele redenen zijn om een woning te laten taxeren. Van een toetsing van de beschikking voor de Wet Onroerende Zaken (WOZ) tot het bepalen van de herbouwwaarde in verband met de opstalverzekering.

De meest voorkomende taxatie is die voor het verkrijgen van een hypotheek. Iedere taxatie heeft een eigen invalshoek en dus een eigen uitkomst. De waarde bij herbouw is iets anders dan de marktwaarde. In alle gevallen is echter een taxatierapport van een beëdigd makelaar en taxateur in onroerend goed noodzakelijk. 
Een goede taxatie is van onschatbare waarde. Waar u ook een taxatie voor nodig hebt: de makelaars van Drenth Makelaars verzorgen een zorgvuldige waardebepaling, toegesneden op het doel en voorzien van de nodige onderbouwing.
Wij letten nadrukkelijk op essentiële informatie zoals: erfdienstbaarheden, locatie, bouwkundige staat, bestemmingsplan en marktontwikkelingen zoals prijsstijgingen bij onze taxatie. Wij voeren uw taxatie snel en vakkundig uit en lichten deze bij eventuele vragen graag toe.

Drenth Makelaars, voor uw taxaties in Amersfoort, is aangesloten bij de volgende organisaties:

NVM
NWWI
Stichting VastgoedCert
Realtor

Neem contact op voor een taxatie

Wilt u uw woning verkopen?