Uw huis taxeren

Vathorst - huis taxeren amersfoortDe meest voorkomende taxatie is die voor het verkrijgen van een hypotheek. Een taxatie van uw huis moet voldoen aan bepaalde eisen, en een taxatie van Drenth Makelaars voldoet daaraan. Dit is een gevalideerde taxatie. 

Er kunnen vele redenen zijn om een woning te laten taxeren. Afhankelijk van waar u de taxatie voor nodig heeft, heeft u een gevalideerde of ongevalideerde taxatie nodig. Informeer welk type taxatie u nodig heeft voor uw doel.  

Mogelijk wilt u een toetsing van de WOZ beschikking (Wet Onroerende Zaken), of de herbouwwaarde van uw woning bepalen in verband met de opstalverzekering. 

Iedere taxatie heeft een eigen invalshoek en dus een eigen uitkomst. De waarde bij herbouw, de waarde voor of na verbouwing: het zijn andere waarden dan de marktwaarde. 

In alle deze gevallen is een taxatierapport van een beëdigd makelaar en taxateur in onroerend goed noodzakelijk. De taxateurs van Drenth Makelaars verzorgen voor u een zorgvuldige waardebepaling, toegesneden op het doel en voorzien van de nodige onderbouwing.

Uw huis taxeren met een taxateur Drenth Makelaars? Wij letten nadrukkelijk op essentiële informatie zoals: erfdienstbaarheden, locatie, bouwkundige staat, bestemmingsplan en marktontwikkelingen zoals prijsstijgingen bij onze taxatie. Wij voeren uw taxatie snel en vakkundig uit en lichten deze bij eventuele vragen graag toe. Heeft uw taxatie spoed, dan is dat uiteraard mogelijk.

Drenth Makelaars, voor uw taxaties in Amersfoort, is aangesloten bij de volgende organisaties:

NVM
NWWI
Stichting VastgoedCert
Realtor

Woningtaxatie

Levertijd

Vorm

Betaling
5 werkdagen na opnamedatum

Digitaal

Binnen 14 dagen 

€ 500,-

Toeslagentabel

Appartementsrecht €25,-
Papieren rapport per post €10,-
Waarde na verbouwing €100,-
 

Uw huis taxeren - Neem contact op

Wilt u uw woning verkopen?