Huur:Bergstraat 43, 3811 NG Amersfoort - Foto
+7

Bergstraat 43 3811 NG Amersfoort € 650,- /mnd

  • Kantoor
  • 66 m² vloeroppervlakte

Beschrijving

De gemeente Amersfoort telt meer dan 150.000 inwoners. Het is een zich sterk ontwikkelende groene woon- en werkgemeente met een nog altijd groeiende economische bedrijvigheid. Amersfoort wordt aan de noordflank de komende jaren flink uitgebreid. Thans is het stadsdeel Vathorst volop in aanbouw.
Na realisatie van Vathorst heeft Amersfoort circa 160.000 inwoners. Een belangrijke doelstelling van de gemeente Amersfoort is dat het bedrijfsleven zich moet kunnen ontwikkelen. Werken en wonen wordt dan in één Gemeente mogelijk gemaakt.
Amersfoort kent uitstekende voorzieningen met betrekking tot eigen- en openbaar vervoer. Het NS-station heeft o.a. een directe aansluiting op Schiphol.
Eén en ander betekent dat er aanzienlijke groeimogelijkheden voor o.a. dienstverlenende en vele andere branches aanwezig zijn binnen de gemeente Amersfoort.

De hierbij aangeboden commerciële ruimte maakt deel uit van het complex "Nederwoon" en is gelegen op een prachtige zicht-locatie, hoek Utrechtseweg/Bergstraat, nabij de hoofdtoegangswegen vanuit- en naar het historische centrum maar ook het knooppunt Hoevelaken, waar de A1 en de A28 elkaar kruisen, is binnen enkele minuten bereikbaar.

Het NS-Station Amersfoort C. is op loopafstand en een bushalte bevindt zich vrijwel voor de deur van het gebouw. Het gebouw ligt aan de rand van het historische stadscentrum met winkels, gemeentehuis, postkantoor, bank-, culturele- en horeca voorzieningen op geringe loopafstand.
De Bergstraat ligt in een schitterende woon-/werkomgeving, een hapje/drankje, een boodschap of kleine wandeling tijdens b.v. de lunchpauze liggen binnen handbereik.

In de huurprijs begrepen zijn twee parkeerplaatsen op het achtergelegen (afgesloten) parkeerterrein.
Verder is betaald parkeren mogelijk in de directe omgeving zoals op het openbare parkeerterrein recht tegenover de desbetreffende ruimte alsmede in de parkeerstroken aan de Bergstraat en/of de Zonnehof.

Kantoor-/praktijkruimte met gezamenlijk gebruik van toilet, keuken en koffiebar.
Het totale vloeroppervlakte van deze commerciële ruimte bedraagt circa 66 m², verdeeld in 2 kantoorkamers, een inpandige spreekkamer en eigen entree - gesitueerd op de begane grond, gezamenlijk faciliteiten zoals toilet en keuken zijn gesitueerd op -1 niveau. Tevens is daar nog archiefruimte beschikbaar voor verhuur.

Huurtermijn in gezamenlijk overleg tussen partijen te bepalen, dit in verband met het feit dat dit een onderhuur-situatie betreft en de af te sluiten huurperiode immer gerelateerd zijn aan de hoofdhuurovereenkomst.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
00090/319958
Prijs
€ 650,- per maand
Servicekosten
€ 250,- per maand
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Dinsdag 7 maart 2017

Bouw

Type object
Kantoor, bog overig
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlaktes en inhoud

Bruto vloeroppervlakte
66 m²

Locatie

Ligging
Nabij treinstation

Media

Foto's

Plattegronden