In verkoop:3862 NW, Nijkerk - Foto
In verkoop
In verkoop:3862 NW, Nijkerk - Foto
In verkoop:3862 NW, Nijkerk - Foto
In verkoop:3862 NW, Nijkerk - Foto
+10

Het Spaanse Leger - Finale 3862 NW, Nijkerk van € 530.000,- tot € 630.000,- v.o.n.

De verkoop van ‘HET SPAANSE LEGER – FINALE’ is gestart!

Schrijf je nu in voor één van de 24 duurzame eengezinswoningen. Voor het inschrijfformulier en de verkoopdocumentatie kun je een e-mail sturen. Vervolgens ontvang je alle informatie.

De woningen zijn op dit moment toegewezen en de gesprekken met de makelaars lopen.
Mochten er bouwnummers vrijkomen zal er contact met u worden opgenomen door één van de verkopend makelaars.

Wij adviseren je om (indien nodig) alvast contact op te nemen met je financieel adviseur om jouw financiële positie in kaart te brengen.

Het Project:

Er worden in totaal 24 woningen aangeboden:

10 middenwoningen (VERKOCHT)
12 hoekwoningen (€ 530.000,- v.o.n. / € 605.000,- v.o.n.)
2 twee-onder-één-kap woningen (€ 610.000,- / € 630.000,- v.o.n.)

Voor deze woningen geldt een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding voor een termijn van 3 jaar.

De Wijk:

Het Spaanse Leger is niet zomaar een wijk, het is een ambitieus en onderscheidend project dat de essentie van Nijkerks agrarische geschiedenis omarmt. Deze bijzondere wijk wordt gevormd door verschillende buurtjes, elk ontworpen rondom een gezamenlijk erf of een centraal plein. Hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel, evenals het creëren van een omgeving die vriendelijk is voor kinderen en gezinnen.

Een opvallend kenmerk van Het Spaanse Leger is de overvloed aan groene ruimte, speciaal ontworpen om kinderen een veilige en plezierige speelomgeving te bieden. De wijk is autoluw, waardoor de gemeenschappelijke buitenruimte optimaal benut kan worden. Het groen speelt een centrale rol in het ontwerp en elk erf krijgt zijn eigen erfboom, zoals een majestueuze walnootboom. Deze bomen bieden niet alleen schaduw, maar creëren ook gezellige ontmoetingsplaatsen voor de bewoners. In de zomer kunnen buren hier samen genieten van de buitenlucht en kinderen kunnen er naar hartenlust buitenspelen.

Binnen Het Spaanse Leger is er een brede diversiteit aan woningtypen te vinden. Elk erf herbergt verschillende soorten huizen, waarvan de meeste zijn ontworpen met de voorkant gericht naar het erf. Dit bevordert het gevoel van gemeenschap en gezelligheid en moedigt bewoners aan om optimaal gebruik te maken van de gedeelde buitenruimte.

Kortom, Het Spaanse Leger is niet alleen een wijk, maar een levendige en groene gemeenschap waarin wonen, spelen en genieten samenkomen.

Nijkerk:

Nijkerk: waar geschiedenis, cultuur en natuur harmonieus samenkomen. Deze gemeente, gelegen in het hart van het land, biedt een rijke en diverse ervaring voor iedereen. Het oude stadscentrum straalt historische grandeur uit met zijn majestueuze Grote Kerk en sfeervolle straten, die getuigen van een rijk verleden.

Cultuurliefhebbers kunnen genieten van galeries, theater en musea die het hele jaar door evenementen en festivals organiseren. De lokale keuken is een culinair genot, met verse vis en ambachtelijke kazen die de smaakpapillen verleiden in gezellige eetgelegenheden.

Voor natuurliefhebbers biedt Nijkerk uitgestrekte bossen, groene weilanden en serene meren om te verkennen.

Fiets, wandel of vis in de prachtige natuurlijke omgeving.

Wat Nijkerk echt bijzonder maakt, is de gastvrije gemeenschap. Inwoners staan altijd klaar om te helpen en delen graag hun lokale kennis. Of je nu een weekendje weg plant, overweegt hier te gaan wonen, of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke vakantiebestemming, Nijkerk heeft voor elk wat wils.

Interesse:

Bij interesse kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar om de mogelijkheden te bespreken. Drenth Makelaars, 033-4652602.

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 129-145 m²
Inhoud 475-610 m³
Aantal woningen 24

Media

Foto's