Beschrijving

Op zoek naar een middenwoning op een zeer rustige en kindvriendelijke locatie in een bosrijke, groene omgeving …….? 

Dan is deze middenwoning in de geliefde wijk Soest-Zuid, zeker uw woning! 

Gelegen aan een autoluw hofje met grote groenstrook, letterlijk om de hoek van de bossen met de Soesterduinen en op loopafstand van een basisschool. Ook de winkels bevinden zich op nog geen 5 minuten fietsen. Deze combinatie, rustig en toch centraal, is werkelijk ideaal voor gezinnen met kinderen. De aanwezige groenstrook aan de voor- en achterzijde van de woning biedt u vanuit uw woonkamer en keuken een vrije en groene uitkijk en voor kinderen een heerlijke plek om te spelen zonder dat u te maken hebt met doorgaand verkeer. De woning beschikt over dubbele beglazing en heeft een moderne dichte keuken en uitgebouwde woonkamer. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping bevinden er zich momenteel 6 kamers in de woning. Ook aan de achterzijde geniet u de nodige privacy door hoge begroeiing. 

Uw woonomgeving

Rustig en gunstig gelegen op loopafstand van scholen, winkelcentrum Hartje Zuid, NS-station en busstation. En … nabij het geliefde natuurgebied de Soesterduinen met bossen en heide en alle ruimte voor een heerlijke wandeling, picknick of bosrit met de fiets of te paard.
Een heerlijk gezinshuis waar u wonen en eventueel werken naar eigen smaak kunt invullen.

De indeling is als volgt: 

Hal voorzien van Belgisch hardsteen wildverband, meterkast, trapopgang, toiletruimte, bijkeuken met wasmachineaansluiting en toegangsdeur naar woonkamer en keuken. Dichte keuken in L-vormige opstelling voorzien van 5-pits fornuis, vaatwasser en authentieke Franse plavuizen. Uitgebouwde woonkamer met grenen vloer en openslaande deuren naar achtertuin.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en bad. Via de slaapkamer toegang tot ruim dakterras gelegen op het Zuiden.

Tweede verdieping:

Voorzolder met dakraam, bergruimte, c.v.-opstelling uit 2018, toegang tot 2 slaapkamers en 1 werkkamer.

Tuin:

De besloten achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Achterin de tuin staat een houten berging met veranda.

Bijzonderheden: 

- Het binnenschilderwerk is gedaan in 2020. 
- AEG Inbouwvaatwasser is aangeschaft 2020. 
- Handgemaakte keuken 
- Veranda in achtertuin voorzien van douglas boomschorsplanken

Kenmerken