Beschrijving

Locatie, fraaie tuin, hoekligging, sfeer en comfort !

Dat zijn de trefwoorden die op deze goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde garage van toepassing zijn.
Zo is de locatie, in de wijk Corlaer, uiterst aangenaam te noemen. De wijk Corlaer kenmerkt zich door het vele groen, speelvoorzieningen voor kinderen, diverse soorten bebouwing en de nabijheid van het centrum. Tevens zijn scholen, supermarkt en kinderdagverblijven in de nabijheid van de woning aanwezig. 

Door het ruime perceel van 238 m2 houdt u nog voldoende ruimte over achter de woning, om te genieten van de sfeervolle en fraai aangelegde achtertuin met tuinkamer. Dankzij de zeer vrije ligging geeft deze tuin de ultieme gelegenheid voor vele heerlijke en rustige uren in het zonnetje! 

De woonwijk ligt nabij de rondweg met diverse ontsluitingsmogelijkheden (met o.a. de aansluiting op de A28).

Dan de comfortabele woning zelf. De huidige eigenaren hebben recent de badkamer en toilet vernieuwd. Alle ruimten in de woning zijn netjes afgewerkt. Een pluspunt is dat de garage vanuit de keuken toegankelijk is.

De indeling is als volgt: 

Via de entree bereikt u de hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar 1e verdieping. De tuingerichte woonkamer is royaal van formaat en voorzien van een sfeervolle houtkachel en praktische trapkast. Aan de voorzijde van de woning is de keuken aanwezig, voorzien van inbouwapparatuur.
Vanuit de keuken is de garage te bereiken. 

Eerste verdieping: 

Op deze verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig (mogelijkheid voor drie). De badkamer is uitgerust met een douche, wastafelmeubel en  2e toilet.

Tweede verdieping: 

Open ruimte met 2 dakramen. De zolder is groot genoeg om een extra slaapkamer te creëren. Op de voorzolder is de cv ketel geplaatst en de box voor mechanische ventilatie. Ten slotte is er veel bergruimte aanwezig achter de knieschotten.

Garage:

De aangebouwde garage (8,65 x 3,10 m) is voorzien van water en elektra. Boven de garage is een praktische bergzolder. 

Tuin: 

Buiten eten kan op het terras in het verlengde van de woonkamer of in de tuinkamer. Deze uit robuust hout opgetrokken tuinkamer maakt een visuele knipoog naar Mediterraan genieten. Het geheel maakt deze tuinkamer tot een gerieflijke plek voor alle vier seizoenen. In de garage maar ook op de oprit is er voldoende parkeermogelijkheid.

De prima locatie van de woning in de buitengewoon gemoedelijke woonwijk, nette afwerking en de hoeveelheid ruimte in en om de woning zullen ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt in deze heerlijke woning!

Kenmerken