Beschrijving

Hier wil je wonen!

Vrijwel Midden in het centrum van Nijkerk ligt deze prachtige stadswoning gebouwd in 2018. Een nieuwe woning op een locatie als deze is dé perfecte combinatie. Alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand van de woning gelegen. De problematiek van parkeren in hartje centrum wordt opgelost door de eigen parkeerplaats die samen met deze prachtige woning wordt aangeboden. Uniek is ook de tuin. Deze is ca. 7,80 m diep en is fraai aangelegd. Het geheel is door de architectuur anders dan standaard te noemen wat ten gunste komt van de speelse indeling.

Woning: 

Zo goed als helemaal nieuw, helemaal af, om door een ringetje te halen, jas ophangen en wonen... We kunnen alle termen bedenken om je te overtuigen dat dit jouw droomhuis is, maar dat zijn maar woorden... Je gevoel bij een huis, dat is het belangrijkste. Het gevoel van warmte, het gevoel van thuiskomen en het gevoel van veiligheid. Dat heb je hier!
Dit huis is gebouwd in 2018, waardoor je hier niets meer aan hoeft te doen. Je beschikt hier over een moderne houten vloer, moderne keuken, optimale isolatie, heerlijke badkamer en een tuin waar je optimaal zult genieten! 

De indeling is als volgt:

Begane grond: 

Eenmaal de entree te hebben gepasseerd bereiken we de hal met toiletruimte en meterkast. Vanuit deze hal bereiken we de speels ingedeelde woonkamer waarbij de achterzijde is voorzien van deur met raampartijen, hierdoor heeft u vrij uitzicht naar de tuin. De keuken met eiland is aan de tuinzijde gesitueerd en voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang aan twee forse slaapkamers waarbij er één aan de voorzijde alsmede één aan de achterzijde is gesitueerd. De fraaie badkamer is uitgevoerd met een douche, een bubbelbad, een toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:

Middels vaste trap te bereiken verdieping met twee slaapkamers. Berging met wasmachineaansluiting en CV opstelling.

Bijzonderheden: 

• Hartje centrum gelegen
• Op slechts 5 minuten afstand van het station
• Eigen parkeerplaats

Bent u zoekende naar een stadswoning met toch nog vier slaapkamers, dan is dit uw droomwoning. U bent van harte welkom!

Kenmerken