Omschrijving

Altijd al in het buitengebied willen wonen? Laat deze kans dan niet voorbijgaan.

Woning:
Vrij gelegen in het buitengebied van Nijkerk, sfeervolle woning met diverse opstallen. De combinatie van veel grond en mogelijkheid om een schuur te bouwen van 70 m2 geeft het object vele mogelijkheden.  Praktisch bij deze woning zijn de twee aanwezige slaapkamers op de begane grond.

Woonomgeving:
Hoewel deze karakteristieke woning vrij gelegen is, woon je toch niet eenzaam. Het centrum van Nijkerk, Bunschoten en Vathorst in Amersfoort zijn op slechts enkele kilometers afstand bereikbaar. Zelden is het ware buitenleven zo te ervaren met prachtig landelijke vergezichten over het polderlandschap.
In de buurt van de woning ligt een bushalte. Nijkerk ligt centraal in Nederland en dankzij de zeer nabijgelegen oprit naar de A28 ligt de woning ook bijzonder gunstig voor forenzen. 

De indeling is als volgt:
Indeling begane grond: 
Hal met toilet. Woonkeuken met dubbele deuren naar het terras. Woonkamer met gashaard. Twee slaapkamers. Bijkeuken en kantoor/berging. 

Eerste verdieping:
Op de verdieping bevinden zich een royale ouderslaapkamer, badkamer voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel, voorts een kleinere slaapkamer.

NB: De notariskeuze vormt geen onderdeel van de onderhandelingen en is voorbehouden aan de verkoper.

Kenmerken