Beschrijving

Locatie, rust, vrij uitzicht, ruimte en comfort !

Dat zijn de trefwoorden die op deze goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met oprit en zonnig gelegen tuin van toepassing zijn. Op 30 minuten afstand van Amsterdam Zuidoost waan je je in een oase van rust.

Woonomgeving:

Zo is de locatie, in de wijk Corlaer, uiterst aangenaam te noemen. De wijk kenmerkt zich door zijn moderne architectonische vormgeving, waar strakke lijnen en diverse kleur- en materiaalgebruik de boventoon voeren. De woning is gelegen aan een brede straat met voldoende parkeergelegenheid. 

Tevens zijn scholen, kinderdagverblijven en supermarkt in de nabijheid van de woning aanwezig.

De woonwijk ligt nabij de rondweg met diverse ontsluitingsmogelijkheden (met o.a. de aansluiting op de A28).

Door het ruime perceel van 359 m2 houdt u nog voldoende ruimte over achter en naast de woning, om te genieten van de op het noordwesten gesitueerde sfeervolle en fraai aangelegde achtertuin. Dankzij de grootte geeft deze tuin de ultieme gelegenheid voor vele heerlijke en rustige uren in het zonnetje! Er zijn geen overburen en u heeft een wijds uitzicht op een groenstrook.

Woning:

Dan de comfortabele woning zelf. Deze unieke woning is een lust voor het oog en dit gecombineerd met de privacy volle ligging maken dit geheel tot iets unieks. 

Ten opzichte van soortgelijke woningen in de buurt onderscheidt deze woning zich door de royale afmetingen, sfeervol afwerkingsniveau, bij- en woonkeuken met vloerverwarming, slaapkamer/kantoor b.g., 2 badkamers met vloerverwarming, ruime tuin en de prachtige ligging in een rustige, doodlopende woonstraat. De combinatie van een ruim woon- en perceeloppervlak treffen we niet vaak aan.

De indeling is als volgt:

Loopt u mee? Een mooie voor- en zijtuin voorzien van straatwerk leidt u naar de entree. Na binnenkomst door de voordeur betreedt u de hal van waaruit u toegang vindt tot de meterkast, trap naar boven en de woonkamer.

De ruime en lichte woonkamer, met zijn vele raampartijen, is voorzien van tuindeuren, provisiekast en houtkachel.

De woonkeuken met een op maat gemaakte wandopstelling en eiland (2019) is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is voormalig garage bereikbaar. Deze ruimte is omgebouwd tot logeer- en werkkamer met wastafel, volledig voorzien van kruipruimte, vloer- muur- en dakisolatie. Ook vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met wasmachineaansluiting, bergruimte en toiletruimte.

Terug naar de hal nemen we de trap naar de eerste verdieping. Aangekomen op de eerste verdieping biedt de overloop u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Eén van de kamers is voorzien van een walk-in closet.  De badkamer is voorzien van ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel. Behalve een raam is er ook een mechanische afzuiging.

Een tweede trap leidt u naar de bovenste verdieping. Op deze verdieping zijn een bergruimte, twee slaapkamers, een badkamer en dakterras. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, douche, 

Tuin:

Door de gunstige ligging en royale afmeting is er altijd wel een zonnig plekje in de tuin, maar het is ook mogelijk om een schaduwplekje op te zoeken. De tuin wordt omringd door hoge hagen die optimale privacy creëren. Ook zijn er diverse terrassen waarvan die als verlengde van de kamer met glazen terrasoverkapping voorzien is van elektrische zonwering. Heerlijk buiten genieten van de zwoele zomeravonden ook al regent het. Naast het huis is een nog een overkapping om de fietsen onder te plaatsen. Achterin de tuin is een sfeervol tuinhuis!

De prima locatie van de woning in de buitengewoon gemoedelijke woonwijk, nette afwerking en de hoeveelheid ruimte in en om de woning zullen ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt in deze heerlijke woning!

Kenmerken