Beschrijving

Aan de rand van Leusden gelegen 3-kamer appartement (grootste type) van 87 m2 met balkon en lift. 
Met het Valleikanaal en de Liniedijk op 1 minuut lopen en het vernieuwde winkelcentrum "de Biezenkamp" op korte afstand is dit een prima locatie voor zowel jong als oud! 

Woonomgeving:

Wederik 32 is gelegen in de buurt De Wetering. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is gemiddeld bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Leusden. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden. Het appartement ligt op loop – en fietsafstand van winkelcentrum De Biezenkamp, diverse sportfaciliteiten en dicht bij het Valleikanaal.

De indeling is als volgt: 

Begane grond: centrale hal/bellentableau en brievenbussen. Toegang tot de fietsenstalling en lift/trapopgang naar de eerste verdieping.

Indeling appartement op de eerste verdieping: 

Ruime Z-vormige hal met toegang tot alle vertrekken binnen het appartement. Deur naar de woonkamer van 32 m2, door de grote raam partij komt hier voldoende licht binnen en beschikt de pui over een deur naar de loggia. Overdekt, en dus ideaal om al vroeg in het voorjaar (ook met een klein beetje regen) buiten te zitten en van de zon te genieten.
De open keuken is in rechte opstelling geplaatst. Vanaf de hal zijn de 2 slaapkamers toegankelijk. 
Eenvoudige badkamer met een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Direct daarnaast treffen we het separate toilet. Dit appartement heeft een inpandige berging met opstelling voor de boiler en veel bergruimte. 

De de actieve VVE zit niet stil aangezien recent zowel het dak, de cv ketels, de lift als het schilderwerk zijn vernieuwd! Hierdoor kan het complex weer jaren voorruit. De servicekosten bedragen ca.
€ 183,17 per maand (excl. voorschot verwarming).

Kenmerken