Beschrijving

Gelegen in Hoogland op een rustige locatie mogen wij deze goed onderhouden 2/1-kapwoning met praktijkruimte en ruime voor-en achtertuin aanbieden. 

Door de grote praktijkruimte zijn er volop mogelijkheden voor de hobbyist, thuiswerken, praktijk aan huis of om gewoon alle spullen lekker gemakkelijk kwijt te kunnen. Maar ook een slaapkamer of kinderkamer op de benedenverdieping kan een fijne bestemming zijn. De afgelopen 10 jaar is de woning gemoderniseerd en is er veel onderhoud uitgevoerd. 

Een ideale uitvalsbasis in de nabijheid van alle voorzieningen.

Woonomgeving:

De straat is ruim van opzet met speelattributen voor kinderen en verschillende mogelijkheden om te parkeren in de directe omgeving. In de directe nabijheid zijn diverse scholen, het winkelcentrum Kraailandhof, diverse sportmogelijkheden en overige voorzieningen. Hoogland is een aantrekkelijke woonplaats met een actief verenigingsleven. De binnenstad van Amersfoort ligt op circa 15 minuten fietsafstand en er is goed openbaar vervoer.  Maar ook de Eem en het platteland vormen min of meer je ‘achtertuin’... Vanuit de wijk zijn de snelwegen A1/A28 met enkele minuten bereikbaar

De indeling van de woning is als volgt:

Diepe voortuin met oprit voor 2 auto’s. Door het formaat voortuin, de privacy en de zonligging ook een fijne plek om lekker van het zonnetje te kunnen genieten.

Uitgebouwde entree. Hal met meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal is de praktijkruimte en de woonkamer toegankelijk. De praktijkruimte/werkkamer met muurverwarming en 2 lichtkoepels is volledig geïsoleerd. 
Zeer ruime woonkamer met open trap. Verder is er een rookkanaal, ligt er een fraaie parketvloer en zijn de wanden glad gestuukt.
Door de grote raampartijen is het een hele lichte ruimte en is er volop privacy door de besloten diepe voortuin.
De keuken is gesitueerd aan de achterzijde en uit het zicht van de zithoek. Hierdoor heb je een prettige scheiding tussen het zit- en eetgedeelte, maar is er wel goed contact tussen beide mogelijk. De L-vormige keuken is voorzien van oven en 4-pits gaskookplaat.  
Vanuit de keuken is er door een brede schuifpui toegang tot buiten. Deze heeft een breedte van maar liefst ca. 7,50 met meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een zithoek, waardoor je het gevoel hebt in de tuin te zitten. De achtertuin heeft weliswaar een noordelijke zonligging, maar door de lage bebouwing is er de hele dag wel een plekje te vinden om van de zon te genieten.
Via een loopdeur is de aangebouwde berging te betreden. Hier is ook de wasmachineaansluiting. 

Eerste verdieping: 

Overloop met groot zijraam op het westen en CV-kast. 3 slaapkamers, met de grote ouderslaapkamer (ca. 15 m2) over de volle breedte van de woning. De 2 overige slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde.
De ruime badkamer is voorzien van een meubel, douche en toilet. 

Algemeen: 

Een goed onderhouden en sfeervolle woning op een heerlijk rustige locatie met alle voorzieningen op een steenworp afstand.

Kenmerken