Beschrijving

Dit is jouw droomwoning in Hoogland!

Dit leuke hoekhuis met garage, aan De Boskamp 9 is op zoek naar nieuwe bewoners en wellicht ben jij dat! 
Een heerlijke ruime gezinswoning met een tuin op het oosten, energielabel A, moderne keuken/badkamer, 4 ruime slaapkamers en 10 zonnepanelen en een garage. Door de uitbouw van de woning aan de voorzijde is een extra ruime woonkamer ontstaan. Door de oost ligging is het ook nog eens een fijne lichte woning.
Dichtbij basisscholen, sportfaciliteiten en op korte fietsafstand van het dorpscentrum gelegen. Een heerlijke plek als je het ons vraagt! Aan de voorzijde heeft men vrij uitzicht over een groenvoorziening en aan de achterkant ligt een pleintje waar alleen bestemmingsverkeer komt.
Maandenlang klussen is hier niet nodig. U kunt zo verhuizen! Benieuwd?

Woonomgeving: 

Het huis ligt in de Hooglandse buurt ‘De Bieshaar’, wat zich kenmerkt door het vele groen dat afgewisseld wordt met waterpartijen. Basisscholen, speelvoorzieningen, openbaar vervoer en een sporthal zijn allemaal in de directe omgeving te vinden. Het grote winkelcentrum Kraailandhof bevindt zich op ca. 175 meter.
De stad Amersfoort is in feite om het dorp heen gebouwd waardoor men ook alle gemakken van een stad heeft. De uitvalswegen A1 en de A28 liggen op korte afstand.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:

Uitgebouwde vernieuwde entree met meterkast en toiletruimte. Hier bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping. De Z-vormige woonkamer is voorzien van houtkachel en kleine trapkast. Door de uitbouw aan de voorzijde is het zitgedeelte veel ruimer geworden en is er een mooi vrij uitzicht. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half open keuken met grote schuifpui en loopdeur. De moderne keuken in L-opstelling is voorzien van inbouwapparatuur. 

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de verschillende verblijfsruimten. In totaal 3 ruime slaapkamers (ca. 9 m², 11 m² en 12 m²) waarbij de voorste slaapkamer de beschikking heeft over een vaste kast met schuifpanelen. De badkamer is ruim en heeft een douche, toilet en wastafelmeubel  en een raam om goed te kunnen ventileren.

Tweede verdieping:

Ruime voorzolder met was-/stookruimte en een dakraam aan de voorzijde. De zolderkamer is voorzien van een dakkapel en beschikt ook nog over veel bergruimte.

Tuin:

Wat een ruimte! Een heerlijk terras en heb je de garage met sedumdak al gezien? Met een elektrische deur rijdt  jij die auto zo naar binnen. De tuin heeft de zon op het oosten. Naast de woning is ook nog voldoende ruimte om extra terras te creëren, net als aan de voorzijde. 

Kortom een ruime kant en klare hoekwoning met garage op een fijne woonlocatie!

Kenmerken