Beschrijving

Het Gildekwartier, een heerlijke plek om te wonen bij de Eem waar nieuw, nostalgie én de creativiteit van de stad samengaan!

Zeer gunstig gelegen 3-kamer appartement met inpandige berging met in-en uitgang en groot terras op de begane grond van een modern appartementen complex. Doordat u geen gebruikt maakt van een portiek of galerij en u uitkijkt over het Eempark, voelt het als of het een bungalow is.

Woonomgeving:

Het appartement is ontzettend rustig gelegen, ondanks dat het vlakbij de historische binnenstad ligt en nabij de Eemhaven. Aan de overzijde van de Eem bevindt zich het bruisende Eemplein met o.a. een bioscoop en diverse winkels en restaurants, maar ook het Eemhuis waarin zich de openbare bibliotheek en een museum bevindt. Op loopafstand bevinden zich het Centraal Station, bushaltes en alle denkbare voorzieningen die het stadscentrum te bieden heeft.
Wil je de voordelen van de stad maar niet de drukte ervaren dan mag deze niet op je lijstje ontbreken.

Dan de indeling zelf:

Eigen entree aan de zijkant van het complex. Hal met meterkast, garderobe en toiletruimte. Royale woonkamer met toegang tot het zonnige, gedeeltelijk overdekte terras van ca. 32 m2. 

Door de ligging op het noordwesten kunt u hier grotendeels van de dag van de zon genieten, uitkijkend over een direct aangrenzend fraai aangelegd langgerekt park. 

De halfopen keuken, is voorzien van inbouwapparatuur en voorraadkast. Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Beide slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een kastenwand. Vanuit de grootste kamer is ook het terras toegankelijk. De badkamer is ingericht met een douche, bad, wastafelmeubel en toilet. Inpandige berging met cv-opstelling en wasmachineaansluiting. Het appartement heeft ook vloerverwarming

De servicekosten bedragen slechts € 95,- per maand, extra laag omdat u niet bijdraagt aan de lift. Hardhouten kozijnen, volledige isolatie en energielabel B! 

Vergunning-parkeren kan direct voor de deur.

Kortom een prettig appartement op een bijzonder leuke locatie nabij de Amersfoortse binnenstad!

Kenmerken