Beschrijving

Op de derde en tevens bovenste verdieping van een rustig, kleinschalig appartementengebouw vind je dit ruime en verzorgde driekamer appartement. Aan de voorzijde is een fantastisch vrij uitzicht richting het stadscentrum. Het ruime balkon ligt goed op de zon (zuidwest). In de onderbouw is een goed formaat berging en parkeergelegenheid is rijkelijk aanwezig bij het gebouw.

Woonomgeving:

De wijk Liendert, waar het appartement gesitueerd is, ligt op ca. 5 minuten fietsafstand van de binnenstad van Amersfoort. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de wijk, er is een Jumbo supermarkt en Lidl aanwezig.
Heeft u een auto? De uitvalswegen (A28/A1) zijn op korte afstand bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

De indeling is als volgt:

Via het trappenhuis kom je op de derde verdieping. Een portiek biedt toegang tot twee appartementen. In dit portiek bevindt zich ook een extra berging welke bij het appartement behoort.
In het appartement is een ruime hal met de meterkast, een separate toiletruimte, de badkamer (2017) voorzien van een vaste wastafel, whirlpool bad en de wasmachine aansluiting.

De keuken (2017) is voorzien van de nodige kast- en ladenruimte en verder van inbouwapparatuur. In de heerlijk lichte woonkamer is een toegangsdeur naar het balkon en de zijkamer welke zowel als eet-werk- of als extra slaapkamer worden gebruikt.

Het appartement is grotendeels voorzien van dubbel glas en eikenhouten vloer (toplaag). In 2017 zijn moderniseringen doorgevoerd die zorgen voor extra energiebesparingen. De VVE bijdrage is ca. € 90,00 per maand + €112,50 ,- voorschot stookkosten per maand.

Kortom een heerlijk licht drie kamer appartement op een prettige locatie niet ver van de binnenstad.

Kenmerken: 

- Balkon met zonnige ligging over gehele breedte van het appartement.
- Woonoppervlakte 73 m².
- Inhoud 215 m³.
- Veel parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- Gelegen nabij alle faciliteiten en op loopafstand van de ecologische groene zone van het waterwingebied

Kenmerken