Beschrijving

Hier wil je wonen!

In een van de leukste straten van de historische Amersfoortse binnenstad ligt deze moderne stadsvilla met dakterras en kantoor/praktijkruimte.

Woonomgeving:

Wat is er heerlijker dan de deur uit te stappen en je meteen te bevinden tussen de karakteristieke oude panden, de mooie pleinen met de uitnodigende terrassen, de gezellige straatjes met winkels en restaurants? Met het station en theater om de hoek, is dit een van de populairste plekken in Amersfoort, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met veel voorzieningen en goede verbindingen. De Weverssingel sluit aan op de gezelligste binnenstadbuurt van Amersfoort.

Woning:

De woning zelf is net zo uitnodigend: een combinatie die je in de binnenstad niet veel aantreft: veel ruimte, praktijkruimte/werkruimte op de b.g., in totaal 3 slaapkamers, twee buitenruimten, sfeervolle woonkamer / woonkeuken en dit alles in tip top conditie. De buitenzijde doet niet vermoeden wat dit pand te bieden heeft.

De verrassing is het zonnige terras aan de achterzijde, zittend op het terras met uitzicht over de daken, is de drukte van de stad ver weg.

De indeling is als volgt:

Entree/hal met trapopgang en provisiekast/meterkast. Kantoor/praktijkruimte met eigen entree en inpandige berging. Deze berging is ook toegankelijk vanuit de overdekte 'fietsenpoort naast de woning.

Eerste verdieping:

Overloop met toiletruimte. Royale L-woonkamer. Halfopen keuken (1999) uitgevoerd in beuken/roestvrij staal met granieten/terazzo aanrechtblad, voorzien van een 6-pits fornuis, afzuigkap, magnetron en vaatwasmachine. 

Tweede verdieping:

Overloop met was-/stookruimte. Twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en vanuit 1 kamer toegang tot gunstig op de zon gelegen dakterras (Z-W). Moderne badkamer met douche, toilet en wastafel.  

Derde verdieping:

Deze verdieping met riant dakterras is in 2011 gerealiseerd. Het is een open ruimte met veel daglichttoetreding. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als slaapkamer. Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over de omliggende panden.

Stadswonen pur sang!

Kenmerken