Omschrijving

Gelijkvloers wonen, rustig en omringd door natuur.

Aan de Verdiweg is het, simpelweg, prettig wonen. Vanuit dit 4-kamer appartement op nummer 125 heeft u – schitterend - uitzicht over natuurgebied De Schammer. Het is een nette, gelijkvloerse woning, waar u zo in kunt. 

Dit appartement op de zevende etage is heel ruim en, door de grote ramen, lekker licht. In de L-vormige zitkamer heeft u genoeg ruimte voor een fijne zithoek. Vanuit de eetkamer bereikt u het balkon. Hier kunt u een fijne zithoek creëren en heeft u uitzicht op het prachtige natuurgebied. 

Het appartement is voorzien van een moderne badkamer (voorzien van inloopdouche en wastafel) en keuken (in een rechte opstelling, voorzien van een vaatwasser en een was-droogcombinatie). 
Van een deel van de eetkamer is een walk-in closet gemaakt. 

Woonomgeving:
De Verdiweg wordt omringd door natuur, met aan de ene kant natuurgebied De Schammer en aan de andere kant Park Randerbroek, waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Uw dagelijkse boodschappen doet u op het Euterpeplein. In tien minuten fietst u naar de historische binnenstad van Amersfoort, met haar gezellige pleinen, cafés en vele restaurants. Tevens bevindt zich een bushalte “voor de deur”.

Bijzonderheden: 
Geheel voorzien van aluminium kozijnen en dubbel glas. De servicekosten bedragen € 160,-- per maand inclusief waterverbruik. Actieve en gezonde VvE. 
Het goed onderhouden gebouw is in 2012 voorzien van nieuwe geïsoleerde zijgevels. Daarnaast is de VVE actief bezig met verduurzaming in de toekomst! 

Kortom; een keurig onderhouden appartement op een uitstekende locatie.

Kenmerken