Beschrijving

Bijzonder wonen in grote klaslokalen!

Deze bijzonder ruime, geschakelde twee-onder-één-kapwoning is in 1997 gebouwd als huisvesting voor een basisschool. De opzet en de vormgeving is zodanig uitgevoerd dat het gebouw met beperkte aanpassingen te wijzigen is naar een woonhuis.

Woonomgeving: 
De woning wordt gekenmerkt door de opvallend vele ruimte in en rond het huis en ligt op één van de meest aantrekkelijke locaties in de wijk Zielhorst: een rustige, verkeersluwe plek met vrij uitzicht over groen en water. Stadspark Schothorst en winkels, scholen en NS-station zijn op zeer korte afstand.
De plezierige sfeer rondom het huis wordt mede bepaald door de zonnige tuin aan de achterzijde en de privé parkeerplaats.

De indeling is als volgt:
De woning heeft thans een indeling die gericht is op het gebruik als schoolgebouw.
Begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, schoollokaal (bijna 50 m²) met pantry, doorloop naar een naastgelegen ruimte van circa 25 m² waar een zithoek met garderobe, een 2e toiletruimte en een extra minder-validen toilet zijn gesitueerd;

Eerste verdieping: trapopgang met portaal, schoollokaal van ruim 50 m² met pantry, portaal met trapopgang naar de zolderetage;

Zolderetage: grote, open ruimte met CV-opstelling (HR combiketel).

Voor de toekomstige indeling als woonhuis zijn verschillende varianten denkbaar, helemaal gericht op uw persoonlijke wensen. Een ruime woonkamer met kantoor of atelier, een separate woonkeuken, of een slaapvertrek met badkamer op de begane grond, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
De eerste verdieping met drie forse slaapkamers en een badkamer ter grootte van uw voorkeur, u bepaalt zoals u het wilt hebben. De zolderetage is dermate ruim dat ook daar verschillende vertrekken gerealiseerd kunnen worden.
De weergegeven plattegronden en gerestylede foto’s geven een impressie hoe de woning na realisatie van uw verbouwing er uit zou kunnen zien.

Tuin:
Achter de woning bevindt zich een zonnige tuin op het zuidwesten van circa 12 meter diep (diepte per woning verschillend). Vanuit de achtertuin is er toegang naar een privé parkeergelegenheid, die tezamen met het toegangspad, tot het gemeenschappelijk eigendom behoort van de 4 eigenaren van het project waartoe deze woning behoort.

Belangrijke bijzonderheden:
• Uitstekende ligging in de wijk Zielhorst, vrij uitzicht over groen en water
• Kindvriendelijke omgeving, winkelcentrum, scholen, N.S.-station en stadspark nabij
• Perceeloppervlak 194 tot 272 m², inhoud circa 636 m³, woonoppervlak circa 177 m²
• Bouwjaar 1997
• Volledig geïsoleerd, goed onderhouden
• Royale woonruimtes naar eigen wensen in te delen
• Brede betontrappen
• Hoge plafonds op zowel begane grond als verdieping (2.80 m.)
• Zonnige tuin en eigen parkeerplaats

Wat doet de verkoper en wat gaat u zelf doen?
Verkoper draagt zorg voor het bouwkundig scheiden van de verschillende woningen onderling en het dichtmaken van bestaande doorgangen. Verkoper draagt zorg voor de aanleg van de parkeerplaatsen en de toegangsweg op eigen terrein.
Alle overige werkzaamheden met betrekking tot indeling, inrichting en afwerking van de woning en de buitenruimte worden door u zelf gedaan.

Kenmerken