Beschrijving

Heerlijk licht 3-kamer appartement, vlakbij het centrum van Amersfoort. Het appartement ligt op de 2e verdieping en heeft een ruim balkon op het zuidwesten, een portiekberging en berging op de begane grond.

Woonomgeving:

Je woont in een rustige omgeving met veel groen van het park dat achter het complex is gelegen. Voor de deur vind je voldoende openbare parkeerplaatsen en de ligging is zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen.

Om de hoek vind je het nieuwe zwembad en een supermarkt en de gezellige binnenstad en het treinstation bevinden zich op slechts 5 minuten fietsen. Zoals je ziet, rustig wonen op een uitstekende locatie!

De indeling:
Vanuit de centrale hal is het appartement per trap bereikbaar. Via een portiek met 2 appartementen komt u binnen in de ruime en lichte hal van het appartement. Van hier uit komt u in de royale woonkamer welke toegang biedt tot het heerlijke ruime en goed op de zon liggende balkon en de naast gelegen eetkamer. Deze kamer kan ook worden ingezet als extra slaapkamer. Daarnaast is er nog een kamer aan de achterzijde. De keuken, voorzien van een eenvoudig keukenblok, kijkt uit op de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Hiernaast is het separate toilet. En er is nog een inpandige berging op de begane grond. .

Bijzonderheden:
-Transport van de woning zal plaats vinden via een projectnotaris.
-de VVE bijdrage is €73,95 woning, €5,40 berging en €60,- voorschot stookkosten

Kenmerken