Beschrijving

STARTERS OPGELET, HEERLIJK LICHT APPARTEMENT MET EEN SCHITTEREND UITZICHT!

Dit 2-kamer hoek- appartement is gelegen op de zesde en tevens bovenste verdieping met een prachtig uitzicht over een gedeelte van Amersfoort. Het appartement is gemoderniseerd en kan direct worden betrokken. Het beschikt over een ruime en heerlijk lichte woonkamer een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur.
 
Het appartement beschikt over een eigen berging en een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.

Het appartementencomplex staat in een buurt met prima voorzieningen. Scholen in basis-, middelbaar- en beroepsonderwijs, verschillende uitgaansgelegenheden en horecagelegenheden. De woning ligt centraal ten opzichte van aansluitingen op openbaar vervoer, en de toerit naar de A1 richting Amsterdam en Apeldoorn, en de A28 richting Utrecht en Harderwijk. In de buurt zijn diverse groenvoorzieningen zoals Park Randenbroek en het riviertje achter het complex met groen. Het appartement is geschikt voor starters, singles en stellen.

De indeling is als volgt:

Centrale entree met een ruime hal waarin de toegang naar de bergingen, de trapopgang en lift zich bevinden.
 
Entree/hal, met badkamer is voorzien van een zitbad, wastafelmeubel en toilet.  Aan de rechterkant van de gang is de bijzonder lichte en ruime slaapkamer.
 
De woonkamer is fantastisch licht door de grote raampartijen aan twee zijden en voorzien van nette PVC vloer. De moderne keuken maak een zeer verzorgde indruk en bestaat uit functionele inbouwkasten en is beschikt over een inductiekookplaat, combi/oven, een koelkast vaatwasser en een (inbouw)wasmachine.

Kortom, een fantastisch instapklaar starters appartement!

Kenmerken:

- Bouwjaar 1965
- Woonoppervlakte 43 m2
- Inhoud 147 m3
- Lichte woonkamer
- Appartement deels voorzien van dubbel glas
- Warm water middels boiler (eigendom)
- Ruime berging op de begane grond
- Actieve VVE, Bijdrage VVE € 107,-

Kenmerken