Beschrijving

HIER KRIJGT WONEN OP NIVEAU WEL EEN LETTERLIJKE BETEKENIS !

Sfeervolle en volledig gemoderniseerd vierkamer appartement gelegen op de vijfde verdieping van het appartementencomplex Ringweg-Randenbroek. Het appartement is geheel gemoderniseerd en kan direct worden betrokken. Beschikt over een ruime en heerlijk lichte woonkamer een keuken met diverse inbouwapparatuur. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich het zonnig balkon gesitueerd op het westen.

Woonomgeving: 
 
Het appartementencomplex ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt met veel groen. Voor ontspanning loop je het Park Randenbroek in, een bijzonder fraai park dat onlangs is gerenoveerd in Engelse landschapstijl. In de nabije toekomst wordt het park doorgetrokken op het terrein van het voormalige Elisabeth Meanderziekenhuis. De ligging is gunstig met het winkelcentrum Euterpeplein om de hoek, de binnenstad van Amersfoort op enkele minuten fietsafstand, net als CS en de bossen aan de zuidkant van de stad.

De indeling is als volgt: 

Begane grond: Verzorgde entree geeft toegang tot de centrale hal met brieven bussen, trappenhuis, lift en toegang naar de bergingen. Het geheel is keurig en maakt een verzorgde indruk.

Woonlaag:

Entree, gang met modern toilet en meterkast. De lichte woonkamer is ruim en heeft een groot raam met een mooi uitzicht. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de eetkamer met deur naar het balkon en kast met boiler De dichte keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting (grotendeels 2017) met een oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en drie diepvrieslades. De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een badkamermeubel, een inloopdouche en de wasmachineaansluiting. Verder zijn er twee slaapkamers waarvan één met inloopkast.

Kenmerken: 

- Bouwjaar 1965;
- Woonoppervlakte 73 m2;
- Inhoud 237 m3;
- Lichte woonkamer;
- Appartement  voorzien van dubbel glas;
- Ruime berging op de begane grond;
- Actieve VVE.

Kenmerken