Beschrijving

2-KAMER HOEKAPPARTEMENT OP EEN GOEDE LOCATIE GELEGEN!

Dit 2-kamer hoekappartement ligt op de zesde verdieping met maar liefst drie zichtzijdes op de omgeving en een heerlijk zonnig balkon. In 2016 is de woning deels gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe keuken, kunststof kozijnen en laminaatvloer. In de onderbouw is een (fietsen)berging aanwezig. Dit appartement ligt op een mooie locatie ten opzichte van stadscentrum, winkels, openbaar vervoer en sportclubs.

Omgeving:
Het appartement staat in de wijk Liendert, op een paar stappen van een grote supermarkt en op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Amersfoort. Op minder dan 1 kilometer afstand is treinstation Amersfoort Schothorst en bus 6/206 brengt je snel naar treinstation Amersfoort Centraal en Utrecht Rijnswoerd/Science Park. Voor het gebouw is voldoende openbare parkeergelegenheid en je woont vlakbij het Waterwingebied; een mooie plek om te wandelen. Binnen 5 minuten bent u bij diverse uitvalswegen.

Appartementengebouw:
Het appartementengebouw heeft een verzorgde entree met het bellentableau, de brievenbussen en de hal met het trappenhuis en de lift naar de bovengelegen woonverdiepingen. In de onderbouw heb je de beschikking over een privéberging en kan de fiets gestald worden in de gezamenlijke fietsenstalling.

De indeling is als volgt:
Beneden in het complex komt u binnen via een centrale entree met brievenbussen, intercom, lift en trappenhuis. Eenmaal op de zesde verdieping is het appartement via de galerij te bereiken. Het voordeel van deze woning is, dat hij gelegen is aan het einde van de galerij en er weinig mensen langs lopen. 

Vervolgens komt u in de hal van de woning welke toegang geeft tot de meterkast, bergkast, slaapkamer, badkamer en de woonkamer / keuken. De woonkamer is een mooie, lichte ruimte wat beschouwd kan worden als een royale living. Dit komt mede doordat de woning beschikt over een open keuken welke direct grenst aan de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het inpandige balkon welke zuidoost is gelegen. Vanuit de hal komt u in de slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een mooi groot raam waardoor er voldoende daglicht naar binnen komt. Tegenover de slaapkamer bevindt zich de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, wasmachineaansluiting en een toilet. Op de eerste verdieping heeft u uw eigen berging en op de begane grond is er nog een algemene fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak ca. 52 m2, externe berging ca. 6 m2
• 2-Kamerhoekappartement op zesde verdieping
• Zonnig balkon met panoramazicht op Amersfoort
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en spouwisolatie
• Berging op de eerste verdieping
• Servicekosten á € 140,= per maand. Dit is inclusief het voorschot van ca € 47,= voor het water, gas en de blokverwarming.
• Perfecte bereikbaarheid en gunstige ligging ten opzichte van stadscentrum, winkels en scholen

Kenmerken