Beschrijving

HEERLIJK RUIME WONING MET BERGING IN RUSTIGE EN GROENE WOONOMGEVING

Deze heerlijk lichte en praktisch ingedeelde woning staat op een ruimtelijke locatie aan de rand van de woonwijk Rustenburg. Een groene en kindvriendelijke woonomgeving. Er is een verzorgde voortuin en een diepe achtertuin met een stenen berging. De woning heeft een riante woonkamer en beschikt over vier royale slaapkamers.
De woning is vanaf de jaren negentig keurig bewoond en onderhouden door de tweede eigenaar. Doordat de woning maar liefst 5,70 breed is, ontstaan overal ruime vertrekken.

Woonomgeving:

De woning is gelegen aan de groene rand van de Amersfoortse wijk Rustenburg. Het stadscentrum van Amersfoort, uitvalswegen en diverse voorzieningen liggen op circa 10 minuten fietsafstand en op loopafstand zijn diverse winkels en een bushalte. In de directe omgeving zijn er diverse speelgelegenheden voor kinderen en recreatie & wandelgebieden. Voor de auto is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De indeling is als volgt:

U komt binnen in een lichte hal. In de hal zijn de meterkast en de toiletruimte.
Verrassend is de ruimte van de aangenaam lichte woonkamer.
Er is een open keuken in L-opstelling. In de woonkamer is de toegangsdeur naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers. Verder is op deze verdieping de badkamer welke is voorzien van een bad, een toilet, wasmachineaansluiting en een wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping is een ruime voorzolder met de CV-ketel. Tenslotte is hier een ruime vierde slaapkamer voorzien van een dakkapel

Tuin:

Grote, diepe achtertuin voorzien van sierbeplanting en -bestrating, stenen schuur v.v. elektra en een poort aan de achterzijde. 

Kortom een heerlijk ruime en lichte woning op een prettige locatie!

Kenmerken