Omschrijving

Goed onderhouden royale eengezinswoning  met eigen oprit, garage en tuin met terras aan het water. Kenmerkend voor deze woning zijn de hoeveelheid ruimte, de vele lichtinval, de goede onderhoudsstaat en de mogelijkheid voor praktijk of kantoor aan huis.

Woonomgeving:

De ligging is verrassend rustig en dat met het winkelcentrum “De Nieuwe Hof”  om de hoek. Even na het werk snel een boodschap doen is dus geen enkel probleem. De woning is leuk gelegen nabij een plantsoen met kinderspeelplaats en nabij openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen. Achter het winkelcentrum ligt het waterpark waar u lekker kunt wandelen. Ten westen van de wijk ligt de Eempolder en is het heerlijk fietsen richting Baarn, de Randmeren of bos Birkhoven. 

Indeling:

Begane grond: 
Entree, hal met toilet en meterkast. Inpandige garage en royale kamer voorzien van een laminaatvloer en een schuifpui. Deze ruimte, nu in gebruik als werkkamer, is voor meerdere doeleinden geschikt en biedt toegang tot het terras en vrij uitzicht op het water.

1e Verdieping: 
Overloop, ruime en zonnige eetkamer met moderne open keuken uit 2017 voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en magnetron. De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2e Verdieping: 
Overloop met lichtkoepel, separaat toilet en vaste kast met wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie unit. Badkamer voorzien van grote lichtkoepel,  wastafelmeubel, douche en ligbad. Totaal drie slaapkamers op deze verdieping . Aan de voorkant de masterbedroom over de gehele breedte van de woning. Aan de achterkant twee slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Kenmerken