Beschrijving

In de groene Amersfoortse wijk Randenbroek ligt dit bijzonder ruime appartement. Gelegen op de 2e en bovenste verdieping van een kleinschalig appartementengebouw aan het mooiste gedeelte van de Mozartweg met aan de voor- en achterzijde een fraai en groen uitzicht. Aan beide zijden is een balkon aanwezig waar je zowel in de ochtend als de namiddag een heerlijk zonnig plekje vindt.

De aangenaam ruime en lichte woonkamer grenst aan een bijkamer, die als werkkamer of indien nodig als extra slaapkamer kan worden gebruikt. Er is een vaste trap naar de verdieping geplaatst waardoor een royale slaapkamer en veel bergruimte is ontstaan. Op geringe afstand van het appartement liggen het stadspark Randenbroek/Elisabeth Groen en de winkels van het  Euterpeplein. Ook het sfeervolle stadscentrum van Amersfoort bereik je per fiets binnen 10 minuten. Er is voldoende parkeerruimte (vergunningvrij) aanwezig en ook is de ligging t.o.v. snelwegen en het openbaar vervoer zeer gunstig.

De indeling.:

Na een nogal ingetogen trappenhuis verrast de sfeer van het appartement. Centraal ligt de hal, met o.a toegang naar de woonkamer welke d.m.v. een transparante scheidingswand is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. De aangrenzende bijkamer heeft een toegangsdeur naar het balkon aan de voorzijde (noordoost). Gezamenlijk is dit woongedeelte ruim 40 m2 ! 

De keuken is een compacte maar prettige werkruimte voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vriezer, koelkast , oven en gaskookplaat. Hiernaast ligt de bescheiden maar uiterst functionele badkamer.

Via de vaste trap in de woonkamer kom je in de bijzonder vormgegeven slaapkamer. De dakramen zorgen voor veel licht. De ruimte kan nog verder uitgebreid worden door het plaatsen van een dakkapel. Onder het schuine deel van het dak zijn drie praktische vaste kasten gemaakt.  De daarnaast gelegen bergruimte geeft toegang tot een aparte wasruimte met vaste wastafel en wasmachine-, droger- en cv- –opstelling (bj 2020).

Op de begane grond is een ruime berging aanwezig.

Kortom een bijzonder leuk en niet- doorsnee  appartement  op een handige locatie 

Moet je zeker bezichtigen !

Servicekosten woning: € 140,17
Servicekosten berging: € 12,43

Kenmerken