Beschrijving

UNIEK IN ZIJN SOORT!

Ben je op zoek naar een sfeervol afgewerkt jaren ’30 huis? Dan wil je hier wonen! 

Aan één van de leukste straten in de gewilde Rivierenbuurt staat deze ruime dertiger jaren woning met berging.

Woning:

De woning zelf met diverse authentieke elementen is net zo uitnodigend: een woonkamer met erker; uitgebouwde bijkeuken; 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping, en een vaste trap naar een ruime 2e verdieping met lichte voorzolder en 2 slaapkamers met dakkapel. 
De woning is voorzien van dak-, vloerisolatie en dubbel glas. 

Woonomgeving:

Rustig en groen aan de rand van het Soesterkwartier, met speeltuin ‘De Rivierenwijk’ in directe nabijheid. Op loopafstand van de woning zijn er groen- en sportvoorzieningen alsmede winkels, kerken en scholen. Het NS station bevindt zich op korte afstand. De historische binnenstad van Amersfoort, het nieuwe Eemplein met restaurants, bibliotheek, kunst- en muziekschool, bioscoop, dierenpark zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Het bosgebied Birkhoven met openluchtzwembad (‘Het Bosbad’) en sportpark bevindt zich eveneens op kleine afstand.
Kortom: een plezierige woonomgeving voor jong en oud!
De indeling is als volgt:

Via de overdekte entree komt u in de hal met granito vloer, kelderkast en meterkast. De woonkamer is een gezellige leefruimte met een typische jaren dertig erker aan de voorzijde, schuifpui naar de achtertuin en een parket vloer.

De dichte keuken met wandopstelling is voorzien van inbouwapparatuur. Uitgebouwde bijkeuken met inbouwkast. Via de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:

De overloop biedt u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de zolder. De badkamer heeft een douche, toilet, vloerverwarming en wastafelmeubel. 
Tweede verdieping:
Ruime voorzolder en twee slaapkamers met dakkapel. 

Tuin:

Bij deze fraaie woning hoort een gezellige tuin. Deze charmante buitenruimte biedt voldoende plek voor een heerlijke lunch, een zitje in de zon of een goed glas wijn na een dag hard werken. Er is een praktische beton berging aanwezig.
Voor wie op zoek is naar een mooie balans tussen de jaren '30 bouwstijl en hedendaags wooncomfort is dit een absolute aanrader!

Kom dan snel kijken, u zult zich in de rivierenbuurt als een vis in het water voelen.

Kenmerken