Omschrijving

Wonen aan het Park der Tijden!

Deze speelse woning met 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur ligt direct aan het 'Park der Tijden'. Je woont hier rustig aan een doodlopende straat en toch heel centraal binnen de wijk. 

Kenmerkend is de verrassende indeling, de vele lichtinval, de fraaie ligging, de royale leefruimte en woonkeuken en de 2 eigen parkeerplaatsen. Wat wil je nog meer? 

De woning geeft je privacy en door de grote raampartijen ervaar je een ruimtelijk gevoel. Nieuwsgierig? We laten het je graag zien! 

Woonomgeving: 

Vathorst heeft veel voorzieningen zoals basis- en middelbare scholen, sportfaciliteiten voor jong en oud, aantrekkelijk winkelcentrum, bibliotheek, NS- en busstation en directe ontsluiting naar zowel de A1 als de A28. 

De indeling is als volgt: 

Begane grond: 
Entree met meterkast. Hal met inpandige berging van ca.9 m2 en trapopgang. 
Grote lichte woonkeuken met eenvoudig keukenblok. Schuifpui naar de tuin/terras (5,35 x 4 meter) met direct contact met het Park der Tijden. U geniet hier van een heerlijk terras, waarbij het park als verlengde van de tuin geldt. Ideaal voor kinderen om lekker buiten te spelen maar toch binnen zicht van ouders.

Eerste verdieping: 
Royale leefruimte met aan parkzijde een harmonica pui en Frans balkon over de breedte van kamer. De pui kan helemaal open en zorgt voor een mooie woonkamerbeleving op de warmere dagen in het jaar. Via een hal toegang tot toiletruimte met zwevend toilet en een aparte was- en technische ruimte met o.a. cv-ketel (Remeha HR 2014) en ruimte voor wasapparatuur. Open keuken in dubbele opstelling voorzien van apparatuur. Deze verdieping is voorzien van een houten vloer. 

Tweede verdieping: 
Drie fijne slaapkamers, overloop en badkamer. De badkamer is uitgerust met een separate douche, ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet. Ook zit er een raam in de badkamer voor extra lichtinval en extra ventilatiemogelijkheid.

Toegevoegde waarde: 

- Twee eigen parkeerplaatsen
- Grote woonkeuken op de begane grond 
- Royale woonkamer met veel lichtinval 
- Optimaal gebruik van het woonoppervlak door de rechte wanden in het hele huis
- Geen tijd kwijt aan tuinonderhoud maar wel lekker genieten van buiten

Als je een bijzonder leuke woning zoekt op een heerlijke locatie binnen de wijk dan mag deze niet op je lijstje ontbreken!

Kenmerken