Beschrijving

Deze leuke woning maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex dat grotendeels omringd wordt door water. Lage Boog 41 beschikt over een royale en lichte living, praktische keuken, badkamer, slaapkamer met tussenkamer, een heerlijk balkon en last but not least: een eigen berging op de begane grond. Naast pluspunten als de functionele indeling en de vele lichtinval is de ligging ideaal.
 
Woonomgeving:
Het winkelcentrum "De Nieuwe Hof" is vrijwel naast het complex gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kan men daar ruimschoots terecht. Een groot pluspunt is ook het feit dat het medisch centrum, de busverbinding, sportvoorzieningen en lagere scholen op loopafstand te bereiken zijn. De ontsluiting naar de A1, A27 en de A28 zijn op korte afstand te bereiken.
Via het portiek met het bellentableau, de brievenbussen, de trapopgang en de lift, betreden we de woning op de 5e verdieping.
 
Indeling woning:
Entree, hal, meterkast en kast met opstelling HR-CV combiketel (2019). Ruime woonkamer met groot zijraam, nette wandafwerking en toegang tot het balkon gesitueerd op het zuid/westen. De woonkamer is ruim en beschikt over een open keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparaten waaronder een koelkast, vriezer, combioven en afzuiger. Door de ruime opzet is de kamer op diverse manieren in te delen.
 
De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en beschikt over een wasmachine/wasdroger aansluiting.
 
De lichte slaapkamer beschikt over een deur naar het balkon aangrenzend de tussenkamer zorgen deze ruimtes voor een fijn slaapcomfort.   
 
Leuke studiehoek achter de inpandige 2e slaap-/werkkamer. Hierin is een opening gemaakt om daglicht door te laten. 

Kortom; een ideaal appartement op een fijne locatie waar zowel starters als doorstromers hun gewenste nieuwe woonplek kunnen vinden.

Kenmerken