Beschrijving

Deze ruime hoekwoning met grote berging ligt op een zeer aantrekkelijke locatie in de wijk Schothorst (Zuid) en heeft veel woongenot te bieden.

De woning is verrassend ruim, heeft een gunstig gelegen perceel aan een verkeersluw voetpad, heeft een grote zij-tuin en beschikt over talloze mogelijkheden qua verduurzamen en uitbreidingen.
Op de begane grond is een ruime Z-kamer en halfopen keuken. De vier slaapkamers en de badkamer liggen op de 1e en 2e verdieping.

De woning is vanaf de jaren zeventig keurig bewoond door de tweede eigenaar. 

Woonomgeving:
Aan de buitenzijde is de rust en de ruime opzet van de wijk bepalend voor de sfeer en het woongenot. Het stadscentrum van Amersfoort ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Voorzieningen als scholen, winkels, park Schothorst, sportaccommodaties en zelfs een NS-station zijn in de directe omgeving aanwezig en maken deze groene wijk mede tot een prettige woonomgeving.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Hal/gang met meterkast en toiletruimte. Ruime Z-vormige woonkamer. Halfopen keuken in L-opstelling.  

Eerste verdieping:
Royale overloop. Drie slaapkamers waarvan twee met vaste kasten. Badkamer met toilet, douche, wasmachineaansluiting en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Voorzolder met cv-opstelling. Kamer met dakkapel. 

Tuin:
Achtertuin voorzien van sierbeplanting en -bestrating, stenen schuur (ca. 9 m2) v.v. elektra en een poort aan de achterzijde. Grote zijtuin met gazon en sierbeplanting.

Kenmerken