Beschrijving

Ruime tussenwoning met vier slaapkamers op een ruim perceel wat zorgt voor een diepe achtertuin. De woning dient op een aantal punten gemoderniseerd te worden.

Aan de voorzijde kijk je uit over het water en vlak om de hoek loop je zo Park Schothorst in. Deze mooie woning aan de Cromwijk kan zomaar jouw 'thuis' worden. Parkeren kan voor de deur en de diepe achtertuin biedt ruimte voor een uitbouw. Het is 400 meter lopen naar Winkelcentrum Schothorst en met de bus is er een goede verbinding met de treinstations Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst. 

Begane grond:

Op de begane grond is de hal met de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. In de woonkamer is plek voor een zit- en een eethoek en onder de trap is een diepe bergkast. De open keuken is wat verouderd en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast met vriesvak. In de keuken is een deur naar het portaal van waaruit de achtertuin en de toiletruimte te bereiken zijn. De tuin met berging heeft een flinke diepte waardoor je de mogelijkheid hebt voor een uitbouw. 

Eerste verdieping:

Vanuit de overloop zijn alle vertrekken te bereiken. In totaal zijn er op deze verdieping drie ruime slaapkamers. Ruime badkamer voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. 

Zolder:

Overloop met toegang tot de ruime slaapkamer. Meerdere dakramen zorgen voor voldoende daglicht. Op de voorzolder is veel ruimte voor het opbergen van spullen. Via de vlizotrap is de vliering toegankelijk. Hier hangen tevens de cv-ketel en de mechanische ventilatie box. 

Geïnteresseerd in deze tussenwoning in de mooie wijk Schothorst?  Neem gerust contact met ons voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken